Mimesis/Cyborg/Hammerclaw ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Spinaci tarafından 4 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Spinaci

Spinaci User

ahali sizce x1 ile takılan, pvp yi pek sevmeyen npc kesen ama uber de kesecek birisi olarak mimesis mi hammerclaw mı yoksa cyborg mu
    - Karantina için hammerclaw ı da düşündüm ama çok farkı yok sanki aegisten
    hatta aegis daha iyi az farkla. Verdiği hasar daha fazla aegisin
    - aegis hammerdan daha az hp shd veriyor ama cooldown daha kısa
    - mimesisi büyük npc ler için (sensör bozma yeteneği, sab ve kamiyle mis gibi olur hele hele solo cubi yaparken...<3 ) bir de üstüne üstlük pvp de yarayabilir diye düşünüyorum kalkan ve penetrasyon da güzel.
    - cyborg da bildiğimiz cyborg ama kullanım alanı pek olmaz bana paladyumu toplarım bunla bir tek bir de kapı yaparım
    ? Hammer'a iyi güncelleme gelmiş, cyborg'a da nerf gelmiş olmasına rağmen emin değilim. Mimesis'e de daha iyi buff gelmiş sayılır benim için.
    Açıkçası şu an emin olamamanın tek sebebi bu söz konusu denge yamalarının ne zaman geleceği ve nasıl geleceği. Ama sanki benim amaçlarım için cyborg daha ağır basıyor.
    emojiden gözünüz kör olabilir discorddan kopyala yapıştır yaptım şansa denk gelmiş kalsın hatıra olur güldüm bayağı ilk görünce:) :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2018
  2. 3 ude var ama mimrsis tek gecerim 1. Cyborg guzel lafim yok hard hasar yuksek dmgler cezbedici. Ama hammer ile aegis aslinda dp farki var hasar hemen hemen ayni cok cuzzi fark var. Ama aegisi ustun kilan yetenekleri 5k daha az ama yukleme sureleri daha kisadir. Deneyerek soyledim bunu biri 3 dk ise viri 1bucuk hemen hemen yari yariya en basiti kalkan birinde 20 20 isliyor ama 60saniyede bir digeri 15 15 30 saniyede bir.d bu yuzden aegis daha iyidir... Mimesis e gelince solo guzel gemi ozellik acmasanda guzeldir suanki dengeden sonra solo goli gibi ama pasif ozelligi guve gibi bisi zatrn ve skistin bas zipla 1ws1 dort dortluk toplu savas cabasi uberde kalkan bitene kadar tanksin saniyede 40 50k kalkan cekiyir cunku o yuzden 1. Cyborg ve mimesis 2. Hammer olur benim dusuncem

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle emojinizi spoiler içine aldım, zira çok göz yorucuydu.

Sorunuza gelecek olursak, yama sonrasını da düşünerek ben hammerclaw almanızı öneriyorum. PvE seven oyuncular için daha kullanışlı bir durumda ve gelecekte de böyle olmaya devam edecek (yamadaki bilgilere göre).

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.