Mimesis Etkinliği Devam Etsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Richie tarafından 31 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Richie

Richie User

Bence şu eve kapalı kalınan günlerde bu güzel etkinliğin devam etmesi mükemmel olurdu bu konuda istekte bulunamıyor muyuz ?

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konunuzu raporlarıma ekliyorum. Başka bir sorunuz yoksa Konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. buldun tabi günde 1m uriyi :D :D :D

4. Richie

Richie User

Uridiumu geçtim cephane gitmiyor , üstüne cephane geliyor, üstüne tasarımlar geliyor, modüller geliyor, sürekli patlamıyorsun , düşman saldırısı az , mayıncılarla uğraşmıyorsun, etkinlik zor değil daha ne olabilir diye düşünüyorum. Yok be günde 200k kazanabildim sadece 2 gün oynadım zaten etkinlikte

5. temizzz :)

6. uninstable

uninstable User

Benzer bir ekinlik gelecek cyborg benzeri yaratıklar ile zamanı belli değil.

_Zeronix_ bunu beğendi.
  7. bence de etkinlik süresi 1 ay olmalı evde karantinadayız bilgisayar yok etkinlik 1 ay uzatılmalı özel etkinlikler yaz aylarında gelmeli

yada etkinliklerin belli aralıklarla tekrar etmesi lazım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Mart 2020
  8. asdfas

asdfas User

reflectör nemesisi kaldırdıkları sürece sorun yok o N/A yüzünden oynanmıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Mart 2020
  9. Üzülme resmi olmayan kaynaklardan da olsa benzeri bir etkinlik geliyor Mimesis AI lar gidecek yerine Cyborg AI lar gelecek yani kısacası etkinlik bitmiş sayılmayacak sadece diğeri gelene kadar biraz mola vermiş olacak bu sürede etkinlik boyunca skylabında hammadde kalmayanlar skylabını toparlar :)

[J0keR]BoX[FrIqheR][ bunu beğendi.
  10. MrWho

MrWho User

arkadaslar yeter yaw her gün her gün kapı her saat kapı yeter bi mola verek bi soluklanalım bitsin etkinlik ne istersiniz siz oyuna tema mı olsun bu etkinlik :D

11. Etkinliğin ödülleri güzel ama birleştir kısmında kullanılabilen "Byte Kalıntısı" elimizde kaldı ona bir güncelleme gelse daha iyi olur.

12. etkinlik guzel de cok vakit harcatiyor baska bir is yapamiyoruz sabah 10 gece 12 full darktayiz, zorla oynatmiyorlar ama kapi olunca insan girmek istiyor. Ve uzun zamandan beri eziklerin katilabilecegi bir etkinlik cikmis oldu, 2 flaxli leonov gordum yavrucak otlaniyordu. Dikkat byte bitirmek icin fazla silah basmayin silinmiyor hangariniz donar

13. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği alt alta yazmak yasak olduğundan mesajlarınızı birleştirmiş bulunuyorum, lütfen tekrar etmeyiniz.:) Mimesis İsyanı Etkinliği Geri Bildirimleri konusundan değerli fikirlerinizi sunabilirsiniz.

Mimesis İsyanı Etkinliği Geri Bildirimleri konusundan forum kuralları çerçevesinde geri bildirim sunmanız durumunda bu bildirimleri raporlara eklemekten mutluluk duyarız. :)

Hesabınıza gerekli cezai işlem uygulanmış, tekrarı halinde cezanın artacağını belirten uyarı notu düşülmüştür.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzu kilitleyebilirim. Sizler de Mimesis İsyanı Etkinliği Geri Bildirimleri konusunu kullanabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

Themis. bunu beğendi.
  14. etkinlik bitti ne zaman acıklanacak sıralama

15. MrWho

MrWho User

gir bak ana sayfadan sıralamalardan etkinlik sıralmarından

16. bos cıkıyor sıralama gozukmuyor bende

17. Agır_TR

Agır_TR User

x4 bittibe devam etmesin bence yeni etkinlik istiyoruz

18. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

2.5 - 3günde 900 k uri kastım. Bilsem en başından beri oturur kasardım. Hesapta 902k uri var, gözler bulanık görmeye başladı birbirine geçti

19. Adamsın N/A:cool:

etkinlik başından beri günde 1 milyon uri vay be hesap fullenmiştir herhalde:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Nisan 2020
    Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  20. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Lütfen kullandığınız üsluba dikkat ediniz, diğer üyeler bu söylemden hoşlanmayabilirler. Bu sebepten dolayı mesajınızı sansürledim. :) Ayrıca, alt alta yazmak flood kapsamına girdiğinden yasaklanmıştır. Mesajlarınızı birleştiriyorum.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar dilerim.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.