mimesis etkinliği puanlarımız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΞΞΞΞadidas tarafından 1 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler bildiğimiz gibi etkinlik bitti fakat kendi ilerleme puanımı unuttum.Sıralamaya bakınca ilk 100 de olurum diye düşünüyordum.Fakat sıralamaya girememişim.kısacası kendi puanıma nereden bakabilirim.

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Şu anda bu etkinlik için kendi puanlarınızı göreceğiniz bir kısım yoktur. Konuyla alakalı ilgili raporlamalarımızı yaptık, bir çok oyuncudan bu konu hakkında geri bildirim aldık. Gelecek etkinliklerde olacak gelişmeler forumdan duyurulacaktır. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. 2 kere ilerleme güçlendiricisi aldım.Kaç gün bütün kapılara girdim.Mouse kullanmaktan işaret parmağım şekil değiştirdi.Sıralamaya kesin girdim diye düşünüyordum.Neyse konuyu kilitleyebilirsiniz.

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.