mimesis gemisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NĀЦGHŦỲβΘỲ tarafından 7 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba arkadaşlar, herkese kolay gelsin.

Mimesis gemisiyle ilgili birkaç şey sormak istiyorum kullananlara. Ay sonunda mimesis almak için yeterli oilim olacak. Sizce almalı mıyım? Nasıl bir gemi? Elit sineğim var, mimesis alsam daha faydalı olur mu sizce? Geminin ne gibi özellikleri olduğunu da tam anlamadım. Artıları eksileri nelerdir kullanan arkadaşlar fikirlerini söylerse çok sevinirim.

Not: Sayborgum var.

tekrardan kolay gelsin herkese...

2. DRONES

DRONES User

mimesis oyunun proje gemisi bende merak ediyorum işin doğrusu :D ama oyunda ki en farklı gemi olduğu aşikar kullanan var mı ?

3. WolfWar

WolfWar User

Valla yakın zamanda çok değerlenecek. Gemi ölmüyor birde bi yetenek açıyor miss yiyor hızı artıyor vuruşu artıyor diğer yetenekte canı azalınca bir anda savaşın ortasında ışınlanıyor :D Tam bir kanser ama almaya değer fakat ben yinede cyborg alıcam tipi hoşuma gidiyor :D

4. aslında ben de mimesis'i en çok tipinden dolayı seviyorum :)) gerçekten harika bi tasarımı var. Almaya da ciddi niyetliyim ama faydaları ne zararları ne kullananlardan iyice öğrenmek istiyorum. :)

WolfWar bunu beğendi.
  5. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Bende zamanında Mimesis almıştım ve ilk aldığımda çok hoşuma gidiyordu. Gerek şekli gerekse geminin mekanik aksamı çok güzel :p
    Fakat şöyle bir sorun var; baskına tek başınıza çıktığınızda 3-4 kişiyle baş etmeniz veya kaçmanız çok zor çünkü hızı düşük geminin. Goliath çok rahat bir şekilde yakalıyor ama bu esnada ışınlanabilir veya hızınızı yükselten özelliği basabilirsiniz.( Tabi kalkanınız var ise).

Yani şöyle bir sorun çıkıyor ortaya; vs atarken kaçamıyorsunuz veya kovalayamıyorsunuz çünkü özelliği(hız arttıran) basınca kaçmaya kalkanınız yetmiyor... Ya ilk görüşte kaçacaksınız yada ölümüne savaşacaksınız :).

İyi Forumlar...

WolfWar bunu beğendi.
  6. Kardeşim benimde 3 gemim var ama mimesisten başka gemi kullanmıyorum tavsiye ederim mimesis çok elit ve güçlü bir gemi tavsiye ederim şuan bile çok ölümcül denge yamasından sonra çok daha elit olacaktır

MIMESIS

• Sensör Bozma hasar bonusu, % 25'den % 30'a yükseltildi.
    • Sensör Bozma kalkan azaltma oranı, saniyede % 10'dan % 8'e düşürüldü.
    • Faz yeteneği ışınlanma mesafesi 50 birimden 35 birime düşürüldü.
    Sensör Bozma bir şekilde spectrum yeteneği Rakibin hasarını %80 Bloke eder süresi yoktur ama kalkanın sürekli zayıflar kalkanın 0 a inene kadar sana tavsiyem savaş esnasında o yeteneği açıp kalkanını çekmen rakibin SAR-02 roketi çok iş yapıyor mimesiste ben ihtiyaç duymuyorum ama kullananlarda var Teknoloji fabrikasından 75.000 kalkan veren teknolojidende kullanırsan çok daha iyi olur

Faz bir anda 3-5 kişi kamufle açtıgında sana insta atıp kullandığın zaman o yeteneğini haritada 50 birim ışınlar ve kurtarır

Yani kısacası Mimesisi kullanmasını başarırsan oyunun en elit gemilerinden sayborgtan bile hatta bende 3ü var ama sadece mimesisi kullanıyorm 2. hangarımdada hammerclaw kasılma hangarımoldugu için öneririm alırsan pişman olmassın :) aklında soru işaretleri kaldıysa bunu youtube a " Darkorbit Mimesis "
    yaz çıkan videoları izle kullananların neler yapabileceğine bir bak ona göre karar ver :) :) İyi forumlar :)

Son düzenlenen: 7 Aralık 2017

7. anladım :) evet hızının düşüklüğünü ben de farkettim :(( en azından sineğe yakın olmalıydı. yine de teke tek vs'de rakipten kalkan çekerek kaçılabileceğini düşünüyorum ama tabi kullandıysanız siz daha iyi bilirsiniz :)) peki kaçmak yerine vuruşmayı tercih etsem sağlam bi çarpışma çıkarır mı gemi çok mu kolay lokma oluyor vslerde?

8. Hızını problem yapma 1 Hastalık lazeri kullanırsın kaçan rakiplere 2 Sensör bozma hızınıda artırıyor kaçan rakibini kolay avlıyor boşuna denmiyor Kamuflajlı Şahin Savaşçı diye :) ondan kurtulmak pek mümkün değil :D

NĀЦGHŦỲβΘỲ bunu beğendi.
  9. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Belki ben kötü oyuncuyumdur bilemiyorum fakat Goliath iken 1v1 de aldığım kişilerle vs attığımda hüsrana uğramıştım :). Çünkü Vuruş arttıran tasarımı bile yok şuan. Tabi oynaması ve kullanması oyuna yeni bir soluk getiriyor ve gerçekten çok zevkli bir gemi. Geçmişte olsak yine alırdım orası kesin :).

İyi Forumlar...

NĀЦGHŦỲβΘỲ bunu beğendi.
  10. ya valla çok istiyorum kullanmayı ben de. şekli çok hoşuma gidiyor. :) dediğin gibi kalkanı korumayı başarırsak sensör bozma özelliği çok iş görür gerçekten. peki bu sensör bozma özelliğinin yükleme süresi var mı yoksa kalkan olur olmaz kullanılabiliyor mu? bi de 50 birim ortalama ne kadar mesafe oluyor :) yani full hızdaki tartarustan bile kaçabilir miyim o şekilde?

11. anladım çok teşekkür ederim çok sağol :) son olarak; kamuflaja ilişkin de mi özelliği var niye kamuflajlı diyorlar bu gemiye?

12. mesela Faz yeteneği sol üstte savaşırken baktın patlayacaksın açarsın o yeteneği seni haritanın ortalarına yakın ışınlar alıp kamufle halka kendini toparlayıp dönüp gene avlarsın :) ne demişler iyi bir komutan gerektiği yerde geri çekilmelidir daha güçlü geri dönmek için :)

13. Sensör Bozmayı açtığında gemi bir kamuflaj olur bi normal olur bi kamufle olur tekrar normal olur :) öyle bir efekt var :) o yüzden kamuflajlı sahin savaşçı diyorlar :D

NĀЦGHŦỲβΘỲ bunu beğendi.
  14. Anladım, ya zaten bu gemiyi alırsam bire bir vs'lerde kullanmam sıkışmadıkça :) çünkü ben de çok iyi bir oyuncu değilim. Çok teşekkür ederim fikirleriniz için :)

Fren bunu beğendi.
  15. İyi akşamlar iyi forumlar :)

Fren bunu beğendi.
  16. Anladım, valla çok çok yardımcı oldunuz her ikiniz de. Kaç zamandır sorup araştırıyorum, artısını eksisini güzelce açıklayan olmamıştı. Tekrardan çok teşekkür ederim, sizlere de iyi akşamlar iyi oyunlar iyi forumlar :)

WolfWar ve Fren bunu beğendi.
  17. Fren

Fren Guest

Ne demek hiç önemli değil iyi akşamlar :)

İyi akşamlar :)

18. BSYO

BSYO User

cyborg dışında kalan iki çöple kimse uğraşmaz denge yamadı bile cyborgu en güçlü gemi yapıyor 16 lazer +%10 ekstra hasar özelliğe gerek kalmıyor zaten

19. saygorgum var zaten ama çok sıkıldım hep sayborgla oynamaktan :) Sayborg varken diğer goli tasarımları filan kullanılmıyor, yani zevk için tasarımı değiştirsem bile güç ciddi oranda düşüyor. Ama mimesis bambaşka bi gemi doğrusu :) yani onunla oyun stratejisi filan çok değişir, bu da beni heyecanlandırıyor :)

WolfWar bunu beğendi.
  20. Eminmisin :D Sen denge yamasını okumamışsın galiba :D Diminisher çok yükselicek o sayborgu yer bitirir :D

DIMINISHER

• Kalkanları Zayıflat yeteneği ile kendi kalkanlarını azaltması %30 dan %10a düşürüldü.
    • Kalkanları Zayıflat yeteneği bonusu %50'den %60'a çıkarıldı.
    • Kalkanları Zayıflat yeteneği bekleme süresi 180 saniyeden 840 saniyeye çıkarıldı.
    Geliştirici Notu:

Eğer bir Diminisher özelliğini açarsa, ve rakibi de kalkan teknolojisi kullanırsa, Diminisher rakibinden daha fazla kalkan kaybediyordu, bu durumu dengeledik.

Bide bunu okumanı tavsiye ederim :D
    Goliath türünün en güçlüsü bu olucak gibi :)