mimesis gg oldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -bulanober- tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mimesis gemisinin özelliğini ve yıldız uçuş düzeninin özelliğini düşürdüler ee o zaman bu mimesis gemisinin ne anlamı kaldı at çöpe gitsin darkorbit önce bişi yapıyo sora bozuyo kendi kendilerine canları ne isterlerse yapıyolar maşallah kabahat bizde bu oyunu oynamaya devam ediyoruz

2. ama kardeşim adamlar geliyo tek başına istasyon kesiyor 10 kişi 20 kişi sıkıyor etkilenmiyor bu kadarda güçlü olması yanlıştı zaten düşürmeleri lazımdı özelliklerini o dizilişinde düşmesi lazımdı

.Paradoks. ve KOMA..SE..BIRA bunu beğendi.
  3. Nimesis güncel hali ne oldu?

Birisi paylaşırsa sevinirim.

Boşuna almayayim :D

4. faz yeteneği %80'den %65'e düştü...

5. -Star-

-Star- User

Böyle olacağı belliydi zaten.

6. İyi olmuş valla

Pek başına istasyon kesiyordu neydi o öyle.

Bu durumdan sonra hammerclaw alınabilir.

KOMA..SE..BIRA bunu beğendi.
  7. hammerclaw hala çöp, aegis ondan daha iyi. bunda bi kalkan basıp 2.ciye geçinceye kadar 4 kalkan basıyosun aegisle.

roket ince ayarı + hedef yardım cpu + akıllı bomba + roket seprom beslemesi ile ben çok patlattım mimessis. çok gereksiz bi nerfdü, bence mimessis eski haline getirilsin. en azından benim gibi solo takılanlar daha iyi kasılır...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Aralık 2018
  8. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Bu yenilen güncellemeler üyelerin istekleri doğrultusunda gerçekleştirildi.Bunu üzerine çok geri bildirimde bulundular.Bu yüzden geldi güncellemeler.

İyi forumlar.

Merhaba,

Nimesis hakkında yeni güncellemelere buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.
    Merhaba,

Mesajlarınızı birleştirdim.Lütfen alt alta mesaj atmayınız.Fikirlerinizi geri bildirim olarak iletebilirsiniz.Lakin bu gelen güncellemeleri üyeler çoğunluklu olarak istedi. Sizde düşüncelerinizi geri bildirim yaparak iletebilirsiniz çoğunluk sağlanıp uygun görülürse yeni güncellemelerde gelir.

İyi forumlar.

9. uzayl80

uzayl80 User

gemi gemidir arkadas napcaksın özeliği her türlü kesiliyon işte değişen bişe yok

10. değişen şey kasılma... mimessisin özelliği ile çok iyi kasılınıyodu, özellikle solo takılanlar için nimetti. şimdi çöp...

11. Soyuz*

Soyuz* User

Hala %82 ıska alma oranın var %18 e denk gelmesi mümkün olmayabilir.

12. .EAGLE.

.EAGLE. User

Bu gemi hakkında denge yaması yoğun talep üzerine yapıldı ama çok fazla indirmişler bence de. Yani demek istediğim bu gemi özelliği ile ölümsüz oluyordu hemen hemen ve bu saçma idi... Ayrıca bug filan yapılıyordu sanırım yanlışım olmasın ama düşürülmesi şart idi idi de fazla düşürmüşler. :)

Ek olarak Hammer gemisi çok daha ön plana çıktı bu sıralar onu görmekteyiz, bu gemi öne çıkmasına rağmen halen etrafta aegis görmek çok güzel bir duygu...

Son düzenlenen: 7 Aralık 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
  13. Ya Adam Yazmıs Mımessıs Tek Basına Sunu Kesıyordu Yok Bız Kesemıyorduk Eger Sen Mımesısısı Nasıl Kesıcegını Bılmıyorsan Bızene Bos Yere Aldım Sımdı Mımesısı Cop Oldu Yanı Hala Sayborg On Planda Getırmıssınız Veganın Aynısını Yenı Gemı Dıye Oda Bos Istasyon Kurduysan O Istasyonu Bırı Mımesıs Le Gelır Dıye Bı Tanede Sınek Getır Istasyona Yetenegını Bozsun Sonra Burda Uslup Dıyorsunuz Boyle Konusmayın Dıyorsunuz Raporlayın Modum Mımesısı Klanca Gelır Supportada Yazarız

14. .EAGLE.

.EAGLE. User

Hammer gemisinin hızı artırıldı diye çok kullanılmaya başladı baskınlarda destek niyetine değilde her açıdan saldırı bölümünde karşımıza çıkıyor ayrıca aegis özelliklerini taşımasından dolayı biz sayborglar için tekillikte fayda etmiyor. Ben herkesi hammer gemisine yönelmeye konusunda şiddetle uyarıyorum bence nimesıs almayın.

Oyunun bu çıkardığı 3 gemi sayborg, nımesıs ve hammer büyük bir farklılık gösterdi oyunun seyri değişti denebilir, bu süreçten sonra yun gelen talepler doğrultusunda bu durumu bence çok iyi idare etti. Gelen tepkiler ve taleplere doğru orantıda oyunda savaş ve kasılma konularında dengeyi ve düzeni sağladı.

Bizler eskiden peynir ekmek gibi tekillik kullanırdık hele hele %20 + 30 luk özelliklerin sürsini kısaltan destekleri aldığımız zaman sayborg 1 dk da bir tekillik atıyordu şaka gibiydi resmen. Yani ben bunu yaparken şikayetçi idi idim şimdi çok şükür değiştirdiler.

NIMESIS gemisinin çok geçmeden düzeltilmesi çok ama çok yerinde olmuş bu durumda bizlere raporlamaların gerçek olduğunu ve bp nin bunları önemseyip işlem yaptığı gösteren en büyük somut kanıtlardan bir tanesi olmuştur.

Pan bunu beğendi.
  15. birçar

birçar User

ben size bişi diyimmi bigboint doru iş bile yapsa hiçbir ama hiçbir açıdan haklı olamaz oyuncularını insan yerine bile koymayan bir şirket bu. mimesiside kesinlikle insanlar istedi die düşürmediler millet low bugunu yapıyodu mimesisle baktılar milyonlarca uri kasıyo millet dediler biz bunu engelleriz yani sizin buraya yazdığınız şikayetler bırakın umurlarında olmayı okunmuyor bile o yüzden boşuna çenenizi yormayın burdaki adminlerin haftalık raporları noluyor ben size anlatıyım bizzat 1.şahıs ağzından hani epostanıza gelen gereksiz reklamları okundu olarak gözüksün diye tıklarsınız sorada hemen geri çıkarsınız ya aynı o olay anladınızmı burası artık sadece sohpet köşesi oldu okadar

16. DUMAN.

DUMAN. User

Kısa süre önce mimesis aldım kullanamadan yama ile değiştirildi . Mimesisi kesmek zaten çok zordu bence iyi olmuş

17. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Düşünceniz bence yanlıştır. Bizler kendi ülkemizin forumunu yönetmekteyiz siz değerli Türk oyuncuların isteklerini ve şikayetlerini merkeze ısrarla iletiyoruz.
    Bundan şüpheniz olmasın arka tarafta sizler için çalışan bir Türk ekibi bulunmaktadır içiniz rahat olsun.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Aralık 2018
  18. DUMAN.

DUMAN. User

Modumuzun dediği gibi şikayet edenlerde biziz arkadaşlar bigpoint kendi kendine birşey yapmıyor sonuç olarak oyuncuların deneyimlerine göre yapıyor bu dengelemeleri

19. xxkubixx

xxkubixx User

Mimesisin nerf yemesinin sebebi mindfire behemoth yaratığını tek başına kesebiliyor olmasıydı arkadaşlar.
    Tek başına 50k uriyi alabilecekti. Discorda biri tek kestiğinin videosunu attı.ondan sonra hem yaratığın uri vermesini değiştirdiler hemde gemiyi nerflediler.

20. DUMAN.

DUMAN. User

Oda olabilir haberim yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.