mimesis gg oldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -bulanober- tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _01_

_01_ User

bu açıdan hiç bakmamıştım, sizin yoğun taleplerinize göre güncellendi diyen arkadaşlar yine yanılttı bizi yine bp bizim kasmamıza engel olacak şekilde bir güncelleme nerf işlemi yapmış anlaşılan

2. Mimesisin nerf yemesinin sebebi mindfire behemoth yaratığını tek başına kesebiliyor olmasıydı arkadaşlar.
    Tek başına 50k uriyi alabilecekti. Discorda biri tek kestiğinin videosunu attı.ondan sonra hem yaratığın uri vermesini değiştirdiler hemde gemiyi nerflediler

Kalkanı olmayan yaratıgı tek nasıl kesicek

3.  
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

8 kişi veya 4 kişi veya tek başınıza imha etmeniz durumu değişmeyecektir, kutudan çıkan ödül aynıdır.
    Sadece yaratığı imha ettiğinizde verilen ödül miktarı değişecektir.

İyi forumlar.

5. Mimesis nerf yedi diyorsunuzda mimesis kasılma gemisi değildir benim görüşüm bu yanda savaşırkende isabet oranı değişti şöyle oldu böyle oldu demeyi bırakın düşürülmesine rağmen savaşırken 1 pld 8 roketi 0 hasara neden olur o yüzden şuan nerf yese bile pek bir değişen olmadığını düşünüyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.