Mimesis ile Gamma Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DRONES tarafından 30 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DRONES

DRONES User

Mımesıs Gercekten Ise Yarar Bır Gemıymıs Onceden Cok Onyargılıydım Bır Ise Yaramaz Dıye Dusunuyordum Ama Yetenegını Kullanıp Bıraz Pratık Yaptıktan Sonra Gayet Isıme yaradı Full Sayılacak Bır Gemım Var Ama Gammadakı Krıstallonlarda Cok Ugrasıyordum Hepınız de Ugrasıyorsunuzdur Sonucta Sureklı Yaratıkların Etrafında Dön
    Bır Lag Gırse Anında Patlıcan Falan Az Önce Mımesısle Gammaya Gırdım Ve Oldugum Yerde Kacmadan 12 Dk Da Krıstallonlar Bıttı
    Ve Sadece Kullandıgım Lazer
    X-1 Sab-4
    Sonuc Olarak Isıme Yaradı Sızınde Isınıze Yarar Dıye Paylasmak Istedım

Konum Neden Yenı Baslayanlar Adlı Yere Tasındı Ki
    Şaka Mı Yapıyorsunuz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Kasım 2018
    -KoSoVaLı...1 bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Tavsiyeniz için teşekkür ederim:), bizzat deneyceğim.;)

Bunun dışında konu başlığının tamamını büyük harften oluşması forum kurallarınca yasaktır:(, konu başlığı tarafımca düzenlenmiştir.

Konunuzu daha uygun olduğunu düşündüğüm forum bölümüne taşıdım. Bu sayede tavsiyeniz diğer bir çok cesur pilota ışık tutacaktır.

İyi forumlar.

3. DRONES

DRONES User

Peki Teşekkurler

-KoSoVaLı...1 ve .Paradoks. bunu beğendi.
  4. Cok Iyıymıs

5. Ben 8 iris 8 havoc bir gemiyim. Hangi gemiyle gireyim. Oilli gemiler yok.

6. iclerin dura dura kese biliyonmu hic kipirdamadan

7. Varsa Solace ile yapabilirsiniz.

8. DRONES

DRONES User

wenomla tavsiye ederim senin için en kolay öyle yapılır

hiç kıpırdamadan kestim yetenek saolsun

9. Söylediğiniz tasarımlar mevcut. Diminisher ile girsem yeteneği baya sağlam,yükleme desteğide çeksem diye düşündüm öyle olurmu.

10. DRONES

DRONES User

Oda Olur Venomun Yetenegı Var Dıye Onu Onerıyorum Sonucta Sayborga Benzıyor
    Ama Dımısherlede Yapabılırsın Tabıı

Sempatik.57 bunu beğendi.
  11. Ben güve - solace ikilisi ile yapıyorum. O nedenle önerdim. Diminisher ile de yapabilirsiniz.