Geri bildirim Mimesis İsyanı Etkinliği Geri Bildirimleri

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve Manitu tarafından 14 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. cdbo1 ve bo2 ile birlikte 90 saniyeden 45 saniyeye düşer, ayriyeten Triskelion roketatarı varsa %25 daha azalarak 22,5 saniyeye düşer.
     
    KOMA..SE..BIRA ve ^^^^^vvv^^^^ bunu beğendi.
  2. ben girdiğimde de az kişi vardı normale göre ama eskisine göre 2 kat daha fazla uri aldım böyle iyi yani:D
     
  3. tşkler cevap için ben diğer desteği görmemişim :)
     
  4. joetly

    joetly User

    banların açılması ile tekrar eski kıvama gelemesekte 15-20 kişi oluyoruz. bu banlanmalar öncesi çok kalabalık oluyorduk hatta o kadar kişi aynı ekranda pc kaldırmıyordu çoğu zaman :(

    cephane sıkıntı oluyor yoksa dediğin gibi. ben normalde küçüklere sıkmıyorum ama el mecbur sıkmak zorunda kalıyorum az kişi olunca :( ema cephanesi 1.3m var ama seprom besili oluyor çoğu zaman 999 bin iken şimdilerde 400 bine düştü. muhtemelen etkinlik bitiminde sıfırlamış olurum. çoğu zaman günde 1 saat (belki daha bile az) oynadığım için genellikle seprom her zaman fulldür bu arada. tekrar biriktirmesi zor oluyor.
     
  5. cephaneyi iyi kasmışsın bende 500k var ama dediğin gibi seprom sıkıntı. ben etkinlik boyunca başka npclere dokunmuyorum.
    zaten emaa20 yi bitiremem. pvp haritalrında etkinlik npc si kesiyorum uriyle takas ediyomuşum gibi oluyo ;)1 adet emaa20 2 uri;)
     
  6. Günde 1 saat oynayarak 1.3m EMAA'yı nasıl yaptın ? Her kapıdan 20-30k düşse günde en az 7 kapı anlamına geliyor. Bu da ortalama 10 saat demek. Başka bir yol varsa söyle biz de alalım bi milyon EMAA !
     
  7. joetly

    joetly User

    Bu benim 3 yada 4. Mimesis etkinliğim. kaldıki zaten sadece bu etkinlikte bile 400-500k kasmışımdır.

    Bende bu etkinlikte kapı puanını henüz toplayamadım ve muhtemelen de toplayamayacağım.
    Kapıya da 26 kere girmişim.

    eğer gemin sağlam ise ve büyük mimesislerin kutularını düşürebilirsen zaten çoğunluk olarak ema cephanesi veriyor. Benim aracım gg için enerji ve günlük dosyası düşürebilmek.

    edit : taktik istersen şöyle bir taktik verebilirim. Kapının en az kişi ve en güçsüz olanına denk gelirsen (ban dalgası olduğunda serverın durumundan bahsetmiştim bir önceki sayfada) eskort patladığında kapıdan çıkma ve büyük mimesis npcleri patlat. En az 6-7 kapı belki daha fazlası öyle geçti bu etkinlikte
     
    Son düzenlenen: 27 Mart 2023
  8. -berke-2

    -berke-2 User

    admin ulaşırsa sevinirim..ya mimesis etkinliğindeki mimesis kapısına girdim saat 11.00'de.kapıya girdim oyun güncellemesi yüzünden gg oldum.Ya şu güncellemeyi kapının başladığı zamana niye denk getiriyorsunuz.kendi yaptığınız etkinlik saatinden demi haberiniz yok anlamııyorum ki...Oyun update zamanı mimesis etkinliği kapı zamanına denk getirmek ne kadar etik.yada yapmayın....
     
  9. Oyuna güncelleme gelmiş senin düşündüğün şeye bak. Git Terror veya Reflector kesenlerle beraber sen de kes bol bol anahtar veriyorlar zaten, hem kapı her saat başı açılıyor sakin ol.
     

Sayfayı Paylaş