Geri bildirim Mimesis İsyanı Etkinliği Geri Bildirimleri

Discussion in 'Tartışma / Görüşler' started by Manitu, Mar 9, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. YSS 10 diyorsunuz bagri oyun Saati 10 diyin TR Saati 12 baslayacak ayip ayip

2. Erlik

Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

İlk günü Çarşamba günü resette başlar etkinlik diğer günlerde YSS 10:00.

İyi forumlar.

3. Mimesis İsyanı Etkinliği 12 Mart 2025 saat 10.00'da (YSS) başlayacak ve 26 Mart 2025 saat 23.59'a (YSS) kadar devam edecek.

4. Erlik

Merhaba,

Etkinliğin ilk günü resetle geleceğini belirttim bir önceki mesajımda anlamadığınız konu nedir?

İyi forumlar...

5. ozaman Etkinlik duyurusu yaparken belirtseydiniz kimse burda kahin degil... bosuna 2 Saat bekledik biraz oyunculara deger verin...

ve Katlayici Etkinlikde ise yariyormu ?

6. MRTBY

MRTBY User

Şu an 30 dakika oldu, oyuna giremiyorum. Oyunu ele geçirdikleri yazıyor :)

7. RESET atiliyor...

8. MRTBY

MRTBY User

1.30 saat oldu. oyuna hala giriş yok. :(

9. Erlik

Çarşamba günleri bakım ve senkronizasyon günleridir. Çarşamba günü başlayacak olan etkinlikler genellikle resetten sonra başlar. Reset duyurusunu da dün yapmıştık. Bir dahaki etkinlik duyurularında "resetten sonra başlayabileceği" ibaresini ekleriz. Geri bildiriminiz için teşekkürler.

Herhangi bir bonus kutusu gelmemektedir. Kapı içerisindeki düşen kutulara katlayıcı paketi etki ediyor diye biliyorum fakat bu konuda emin değilim araştırıp gerekirse test edip bilgi vereceğim.

Senkronizasyonumuz bugün biraz daha uzun sürecek. Tamamlandığında bir duyuru yayınlayacağız. Sabrınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar..

10. Suphi31

Suphi31 User

Merhaba etkinlik de yaptığınız değişiklikler kötü olmuş harita sayısını çoğaltarak kapıyı yapılmaz hale getirmişsiniz bir kapıda 2 veya 3 kişi oluyoruz npc leri kesemiyoruz böyle etkinlik kimseye fayda sağlamaz düzeltme istiyoruz.

DamDamSeze, xStrongx and titans___ like this.
  11. DamDamSeze

DamDamSeze User

Kapı sayısı çok fazla olmuş her kapıya 5-6 kişi giriyoruz EM Frighter patlıyor.

12. kapı azalması lazım unity de tek giriyom :) bide oyun cok gdiiyor

DamDamSeze likes this.
  13. joetly

joetly User

kapı sayısı çoğaltılmış ancak kapıya girişe göre ilk 3 kapı dolduktan sonra (belirli sayıya ulaşırsa) 4. kapı açılmalı. yoksa çok zor.
    bir girdim vru 8 yazıyordu sanırım ve tek başımayım. gittim radyasyonda patladım başka bir kapıya atlayayım bari dedim onda da daha eskort 1 dakika sonra yola çıkması gerekirken radyasyonsuz bölge koruması ortadan kalkmış, gate açılmış ve NPC ler donmuş bekliyordu.

14. xStrongx

xStrongx User

Etkinlik geldi dedik girdik anahtarlar boşa gitti yaratıklar gelmiyor 15 dk bkelyioruz hala yok vaktimiz boşa gitti nasıl olcak bu iş ?

15. oyun gitti girilmiyor

16. KruelSiege

KruelSiege User

1) Harita sayısı artırıldığı için bir haritada bulunan oyuncu sayısı çok az oluyor. Hatta kimi zaman haritada tek başınıza oluyorsunuz. Harita sayısının azaltılması donma sorunun önüne geçmek için mi yapıldı, bilmiyorum. Eğer donma sorununu çözmek için böyle bir değişikliğe gidildi ise Unity'yi neden çıkardınız? Unity'de oyunun donmaması gerekir.

2) İster Unity'den ister flash'dan oyuna girin, kapı içerisindeyken bağlantı kopmaları oluyor. Bu, oyuncunun internetiyle ilgili değil; oyunla ilgili. Oyuna tekrar bağlanana kadar patlamış oluyorsunuz ve kimi zaman tek bir tamir seçeneği çıkıyor, o da sizi x1 haritasına gönderiyor. Onca mermi ve en önemlisi vakit harcayıp tam güzel ödülleri olan yaratıklar gelmişken kapıdan çıkarılmak zorunda olmak sinir bozucu.

3) Bir kapıda, boss yaratığı tamamen durdu ve hareket etmedi. Bug'a girdi.

17. hangi enektar boşa gitti.

18. joetly

joetly User

harita sayısı net olarak azaltılmalı, dün akşam yazdığım üzere hep tek giriyorum haritaya maalesef. onda da kabul edersiniz ki eskortu korumak imkansız.
    heee tek başına döneceksek eğer NPC azaltılmalı. bir yerden sonra eskortu koruyamaz duruma geliyoruz. 3-4 kişi girsek bir nebze en azından sona kadar gelebilirim ama en son ki sağlam NPC ler geldiğinde eskort gemisini koruyamayız ama en azından belirli ödülleri alabiliriz. böyle tek başına Piercing Mimesi5 lerin en son toplu çıktığı zamanda artık eskort güme gidiyor.

DamDamSeze and UCB like this.
  19. UCB

UCB User

Harita sayısı çok fazla ve kapılarda çok az oyuncu var kapı yapılmıyor harita sayısının azaltılması gerekiyor

DamDamSeze likes this.
  20. MRTBY

MRTBY User

En önemlisi yaratık hareket etmiyor, diğer yaratıklar gelmiyor.
    Bir etkinliğin daha hazin sonu :(