Geri bildirim Mimesis İsyanı - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve Manitu tarafından 9 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -333-

-333- User

aynen doğrudur kaybolmuyorlar kamufle alıyor eğer dikkat edersen botlar anında yakalayıp sıkıyor ve kamufleleri açılıyor.ema atanlar sahte kutu düşürmüyor ama diğer gerçeği düşürüyor ve içeriği 9binin üstünde oluyor.
    rota değişimi olağan işleyiş bu üçüncü değişim.her etkinlikte aynıdır.

2. Merhaba @Erlik ayın 27 si itibari ile gelecek olan tarifler ile beraber hali hazırda bulunan tariflerde kalacak mı ?
    Etkinlikte topladığımız puanları çevirmek için soruyorum. Malum çok fazla silah olduğunda gemide kasma bağlanamama sorunları olabiliyor. Tarifler olacaksa part part dönüşüm yapabiliriz.

3. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Hayır, şu andaki mevcut etkinlik tarifleri 26 Mart 2025 saat 23.59'da sona erecek ve 27 Mart 00:00'dan 2 Nisan 23:59'da aşağıdaki tarifler geçerli olacak.

KategoriİsimMiktarGerekenÜretilebilir
    CephaneEMAA-203.5001x AA-1birçok kez
    CephaneEMAA-203.5001x AAP-1birçok kez
    CephaneUBR-1005001x AA-1birçok kez
    CephaneSR-5301x AA-1birçok kez
    CephaneUBR-1005001x AAP-1birçok kez
    CephaneSR-5301x AAP-1birçok kez

Etkinlik bitmeden önce kalan Byte kalıntılarınız ile AAP-1 veya AA-1 lazeri birleştirerek etkinlik bittikten sonra yukarıdaki cephanelere dönüştürebilirsiniz fakat bir sonraki etkinlik için P.E.T. ve uzay geminize yetecek kadar lazer bırakmayı unutmayın.

İyi forumlar..

TheAllFatherOdin bunu beğendi.
  4. ŞahFD

ŞahFD User

Kasım ayında mimesis isyanı ilginç :D Neyse iyi oldu Kasım ayı hep boş ve gereksiz etkinliklerle geçiyordu genelde

5. 1-8 haritasına atlayınca oyuna girilmiyor sanırım bu etkinlikle alakalı bir sorun oluşuyor

6. Klasik Darkorbit klasik kapı etkinliği;
    yine haritalarda ve etkinlik kapısında donma, laglanma, çökme mevcut rsb slot takılması mevcut. Nasıl yapacaz artık etkinliği kim bilir :D

titans___ bunu beğendi.
  7. oyuna giremiyorum ki tr4-6 bağlanmıyor

8. CAREMELA_

CAREMELA_ User

ne oldu oyun mu çöktü

9. wiladew

wiladew User

tarayıcıda grup daveti yollanmıyor mimesis haritasında

10. kapiya atlanmiyor....................

11. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

her sene hep aynı sorunlar kapıda bot dolu oluyor üstüne hangi yerden girersen gir bağlantı kopuyor eski sistem den giriyoruz fps 5 lerde geziyor kasıntıdan patlıyoruz unitydan giriyoruz fps 30 lara düşüyor soruyorum full fps alanlar var her sorun bendemi anlamadım birden bağlantı neden kopar ki okadar bekliyoruz para yatıranlar öncelik limi botlarda neden kasma olmuyor kenara çeklilip izliyorum salisede diğer yaratığa dönüyor saniye değil salise etkinlik lerde hep aynı sorunları 6 yıldır yaşıyoruzda son 2 sene dir mahfettiniz her başlayan önce hilesini araştırıyor önlem olsun diye preum olanalra yarı oto getirdiniz daha durduracağınız yerde teşvik ediyorsunuz bilgisayarı temizledim tüm yapılması gerekeni yinede aynı sorunlar sürekli yaşamaktan bıktık zamanımızı çalmayın artık

titans___ bunu beğendi.
  12. ŞahFD

ŞahFD User

Hiçkimse de şaşırmamış benden başka kasımda mimesis ne alaka diye çok garip ben sanırım uzaylıyım :D

9-10'cu haritalara kalmamak için erkenden atlayın haritaya ayrıca Adamlar oyun içindeki anahtarla alınan malzemeye bile zam yapmış daha önce 28 anahtara alınan lazerlerin biri i 45 anahtara biri 30 küsür anahtara alınıyor olmuş şaka gibi

titans___ bunu beğendi.
  13. wiladew

wiladew User

hala atlamıyor eskort haritasına

14. haritaya atlayınca grup çalışmıyor devre dışı bırakmışsınız nedeni nedir ayrıca dışarıda grup kuranlar aynı haritaya düşecek dediniz oda olmadı herşey yalan..

15. savaş bileti çöp modüllerle dolu

16. Bir etkinlik en fazla 2 sene tekrar etmeli bu kaçıncı yılı kim bilir. Aynısı plutus ve diğer etkinlikler içinde geçerli baydı artık.

17. ŞahFD

ŞahFD User

Dostum mimesis etkinliği her yıl (1) kere olan bir etkinliktir, kaç kere oldu da en fazla 2 kere olsun yazmışsın birde bu kaçıncı yıl kim bilir.
    Yazmışsın.?

Acaba oyunu bilmediğimiz başka bir platfomda mı oynuyorsunuz? Çünkü darkorbite ilk defa 2.Kez mimesis etkinliği geldi ve mimesis etkinliği oyunun en çok kazandıran kaarlı etkinliğidir, terör kapısından bile..Siz eğer bu etkinliği beğenmiyorsanız büyük ihtimalle oyunu trollemeye gelen o oyun kötüleyen tayfadansınız sanırım.

Plutus etkinliği yılda bir kere olur da mimesis etkinliğini bu kaçıcı yılı kim bilir...Yazmak biraz garibime gitti.

Başka bir etkinlik istiyorum dersen amena ona okeyim ama en fazla ''2'' kere tekrar etmeli diyince birazcık garipsedim kusura bakma, ben yalana gerçek diyemiyorum . Yada oyunun SAHİBİ BEN DE DEĞİLİM. Yanlış anlama..

Ama 40 yılın başı oyunun en çok kazandıran etkiliği gelmiş ona da böyle sitem etmişsin garibime geldi..

Büyük ihtimalle yeni çıkan server için kasım ayında getirelim dediler, hani yeni açılan sw'de oyuncular güçlensin diye ama pek tutmadı çünkü serverde misesis etkinliğini tamamlayacak bir gemi yok ve 10 tane harita yapmışlar..

#HACI€F€# bunu beğendi.
  18. Pandemiden beri her sene aynı etkinlik ondan bahsettim senede 1 gelmesi degil olay 2020den beri gelmesi sıkıcı olmaya basladı oyun karlı olabilir yeni basladı isen ama tekrara düşüyo

ŞahFD bunu beğendi.
  19. ŞahFD

ŞahFD User

Haklısın pandemiden beri olan etkinlik ama baktığın zaman tüm etkinlikler 2020'Den beri 2019'dan beri hep aynı şahsen ben de seninle aynı şeyi yazmıştım özellikle plutus isyanı ve galaktik çekişme gibi yılda iki kere olan etkinlikler 1'kereye indirilebilir bunda HEMFİKİRİM.

Ama mimesis etkinliğine laf etme abi Gerçekten güzel kazandırıyor birtek bu kaldı istiyorlarsa 3 kere yapsınlar yılda ben RAZIYIM..

Ama onun haricinde tüm etkinliklerin tekrar etmesinde haklısın..Artık yeni etkinlikler gelmeli mesela hatırlarsın bir ara oyuna ebedi kapı etkinliği gelmişti o nasıl birşeydi öyle millet 10-15-50m uriidum kasmıştı şuanki ebedinin sınırsız urili versiyonu gibi düşün :)

Yani özetle sert konuştuysam affola, sadece kaldırılması gereken o kadar etkinlik varken mimesise laf ettiğin için biraz üzülmüştüm :D Tek o kaldı elimizde bırak yılda 3 kere olsun gerekirse :D

Ayrıca genellikle kasım ayları belirsiz etkinlikler olurdu hep mesela darkorbitte %90 hep bellidir etkinlikler örnk ocak plutus, şubat sevgililer günü, mart mimesis isyanı, nisan galaktik çekişme, mayıs protogit isyanı, haziran (Haziran ayına da son 1-2 yıldır farklı şeyler deniyorlar) Temmuz yine plutus, agustos hitac, eylül galaktik çekişme, ekim terrör kapısı, (kasım etkinliği hep değişik şey koyarlar) aralık ise biliyorsun buz kapısı

Kasıma bu sefer mimesisi koymuşlar güzel olmuş dediğim gibi büyük ihtimalle yeni açılan sunucuylada alakalı hadi sunucu gelişsin vs dedikleri için koymuş olabilirler ama o sunucuda o kapıyı tamamlayacak güçte oyuncu YOK. ne yazikki.

20. şimdi burada mantık nedir onu anlayamıyorum maksat oyunu çöktürmekse bunlara gerek yok zaten boş serverlerde haritalarda bile çökmüş vaziyette özel bir çaba göstermenize gerek yok eğer bilgisayarlarımızı test ediyorsanız benim bilgisayar berbat birde bu berbat yaratıklar sülük gibi yapışınca işler içinden çıkıomaz hal alıyor.şimdi bu yaratıklar kendi kafalarına göre takılsalar bizde istediğimizi arayıp işaretleyip sıksak sadece sıktığımız yaratık bizi takip etse nesi kötü olur.bu oyunun en büyük problemi oyun geliştiricilerin bu oyunu oynamaması başka problem yok.az bu oyunu oynasanız nelerin yolunda gitmediğini görseniz işler daha kolay olacak.aslında oyun güzel oyun tavsiye ederim oynayın sadece geliştirmekle kalmayın hoş geliştirdiğinizde yok ya belki oynarsanız geliştirmenizede fikir sunmuş olur.yazık ettini bu güzelim oyuna gün geçtikcede kötüye gidiyor zararın neresinden dönseniz kardır.hadi bakalım umarım dikkate alan olur..kapıdada aynı durum söz konusu amaaaan ben kime ne anlatıyorsam.