Mimesis İsyanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-__ARMAGEDDON__-* tarafından 19 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kafama takılan bir nokta var. Kapıya girdik, belli bir süre sonra üzerimizde kırmızı bi çember dönmeye başlıyor. Bu tam olarak ne işe yarıyor. Zaten kapı inanılmaz kalabalık, gemi yetenekleri kullanılıyor ve üzerine bu kırmızı çember efsane fps drobu yaratıyor. Kapıyı 3-5 fps arası yapıyorum.

2. Ve o lanet çember çıkan yaratıkları seçili yapıyor biz kestikçe çemberi oluşturan kişiye yazıyor ?

3. Labtek38

Labtek38 User

evet o çember neye göre oluşuyor ben de merak ediyorum. En çok vuranlara mı diye düşündüm ama bazen çok zayıf gemilere de çıkıyor o çember.

4. solaris yetenegidir

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz o çember Solaris gemisinin yeteneğini kullanması nedeniyle oluşmaktadır. FPS ile ilgili buradan bilgi alabilirsiniz. Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Bahsettiğim şey solaris gemisinin yeteneği değil. Fotoğrafta, altta 'kayabey' adındaki gemiye bakarsanız etrafında kırmızı bir şey dönüyor. Eğer solaris gemisinden kaynaklı oluşan bir şeyse bu, bilgim yok. Ama bence etkinlikten kaynaklı bir durum. Solaris gemisinin yeteneğinden bahsetmiyorum.

ÖKKEŞİMM ve ateistkeci bunu beğendi.
  7. beni de çok rahatsız etti bu neyi işaretledim göremiyorum asla

8. sanırım en iyi puan kasanlar olabilir

9. NPC ler yapıyor o görseli fakat hangisi olduğuna dikkat etmedim malum o kadar kişi var :D

10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Yaşadığınız FPS düşüşünün bahsetmiş olduğunuz o çemberden değil de kapıdaki yoğunluktan ve bağlantınızdan kaynaklanabileceğini düşünmekteyim.

İyi forumlar.

11. Aliens

Aliens User

Piercing adlı NPC bunu yapıyor. Ama size doğrudan işaretleyip yapmıyor. Bu NPC'nin bir diğer özelliği ise kalkan puanlarınızı aniden %50 azaltmasıdır.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  12. başka neler biliyorsun :)

13. Piercing mimesi5 bu özelliği var ama tyrannos disruptor verme özelliğide var yeteneğinden nefret etsemde tasarım verme özelliğini seviyorum :D

Obscured M1mes1s daha tehlikeli :D Hem diğerinden yüksek hasar veriyor + ema kamufle yapıyor yakınındaysan 15 saniye boyunca 12.000 k. hasar veriyor :D

Son düzenlenen: 20 Mart 2020
  14. peki sizce hangi gemiyle daha rahat olur bu kapı birçok kişi solaris veya solace ile giriyor sayborgta yeterli seviyede

15. ateistkeci

ateistkeci User

Benim gördüğüm genellikle Solaris/Solace/sayborg ile giriyorlar ama bence Solaris varsa Solaris yoksa Solace daha iyi oluyor,

Solaris yeteneği ile genel hasar veriyor ve eğer grubunda Solaris varsa bir tık daha rahat oluyorsunuz NPC'lere karşı, Solace ise yeteneği ile seni tamir ettiği için sarı efektten dolayı giden DP'yi kolayca yeniden dolduruyor :)