Geri bildirim Mimesis Kalkan Bonusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ARDAUBERARDA tarafından 4 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar;

Bugün bir tartışma üzerine Mimesis'in kalkan bonusunun ne kadar olduğunu öğrenmek istedim. Bunun için kalkan bonusu olmayan bir gemiye 1 kalkan attım ve aynısını da Mimesis'e yaptım.
    Normal gemide 21.563 kalkan oldu. Mimesiste ise 25.875 kalkan oldu. Bu denemem kalkan vermeyen bir uçuş düzeni ile yapıldı. Bu oran gemi özelliklerinde yazan %10 değerinden farklı esasen %20 yapıyor.

İşin ilginç kısmı ise kalkan veren uçuş düzenleri kullanıldığında bu oran düşmeye ve olması gereken %10'a yaklaşmaya başlıyor. Kalp'te bu oran %16.7 iken Halka'da %10'a geliyor.

Kısacası gemide kalkan veren bir uçuş düzeni kullanılmaz ise gemi bonusu %20 oluyorken kalkan veren bir düzende düzene göre oran olması gereken değere yaklaşıyor.

Umarım anlatabilmiştirim.

2. CSOYLU

CSOYLU User

anlatabilmiştiremedin, bir da anlatabilmiştirirmisin?

3. Sen yaşıyon mu bro :)

4. CSOYLU

CSOYLU User

Buralardayım daha ölmedim :D

5. Soru ekleri ayrı yazılır umarım anlatabilmiştirim :)

6. CSOYLU

CSOYLU User

o_Oo_Oo_Oo_O Şair burada ne demek istemişti acaba :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.