Bug / Oyun hatasi Mimesis Kamuflaj Sıkıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ••»MДĆΞŁŁДŃ«•• tarafından 17 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mimesis gemisini kullanırken kamuflaj alıyorum buraya kadar sıkıntı yok ama kamufle iken ışınlanma yeteneğini kullanıp başka bir yere ışınlanma tamamlanınca görüntü olarak kamufle değil gözüküyorum. Bu oyun hatası mı yoksa benden kaynaklı mı ? Bilgi verirseniz sevinirim...

Son düzenlenen: 18 Kasım 2019
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durumu deneyeceğim. Belirtilen hata söz konusu ise gerekli raporlamalar yapılacaktır.

İyi forumlar.

3. 02:32 saati itibariyle tekrar kamufle olup denedim ve sonuç aynı, gemi kamufle fakat görünüm olarak kamufle değil gözükmekte.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durum ile hangi oyun ayarlarında karşılaşıyorsunuz? Oyunu 2 Boyutlu mu, 3 Boyutlu olarak mı oynuyorsunuz?

İyi forumlar.

5. 2 Boyutlu oynuyorum.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen oyun ayarlarının detaylarınıda bizimle paylaşır mısınız?

Iyi forumlar.

7. Ekran:
    Arka Görüntü > Yok
    Bölgeler > Düşük
    Gemiler > Yüksek
    Motorlar > Düşük
    Patlamalar > Yok
    Kaynaklar ve Kutular > Düşük

Gameplay:
    Cephane/Roket türünü otomatikman değiştir ve Yeni nesneleri otomatik donan seçenekleri seçili, diğerleri kapalı.

Arayüz:
    Oyuncu isimlerini göster
    Avantaj kutularını göster
    Yükselen isabet sayılarını göster
    Oyun performans mesajını göster
    Kalite ayarlarını otomatikman ayarla
    Chati göster
    Pencere kaydırmasına hep izin ver
    Ekran arka planını göster
    Premium hızlı slot çubuğunu göster
    Pro işlem çubuğunu göster seçenekleri seçili, diğerleri kapalı.

Ayrıca oyuna girdiğimde sağ tıklayıp kalite sekmesinden düşük seçeneğine tıklıyorum.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkürler. Denemlerimde aynı durum ile karşılaştım. Bu sorun rapor edilecektir.

İyi forumlar.

9. Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... :)

-=ODIN=- ve .Paradoks. bunu beğendi.