Mimesis Kapı İçindeki Kutular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 01ahmetcan01 tarafından 14 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba bu x-1deki kapıda kutu düşürüyoruz o kutuları toplamasak nezamana kadar kalır

2. MNO

MNO User

sabah 6:30 dan sonra gider resetden once toplaman lazım kardes

3. etkinlik kutularından avantaj kutusu katlayıcısı ile 2 kat getiri elde edebiliyor muyuz

4. yani ben simdigirip yaratıkkesip çıksamsonra akşam girip toplasam olur değilmi

çünkü keserken toplamak sıkınt ıoluyo pet toplamıyo değilmi kutularıaçıyom duruyo sadece

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Mart 2021
  5. İlk gelecek resette hepsi silinir.

Güzel soru bende merak ettim :D

6. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Resete kadar kalacaktır ve reset olduktan sonra sıfırlanacaktır.

İyi Forumlar.

7. oben

oben User

keserken toplamak sıkıntı oluyorsa solaceye yetenek destek çekip kapı bittikten sonra elmas uçuş düzeninde kutuları patlamadan toplayabilirsin ben hep öyle topluyorum istikametler belli zaten.

8. #Avicenna

#Avicenna User

elmasın mantığını anlayamadım? radyasyon direk cana vuruyo kalkan yenilemenin faydası olmaz ki...çark daha mantıklı bence

ERDALBAGGAL ve .Mephistos. bunu beğendi.
  9. Elmaslık bir iş yok direkt cana işliyor.
    Benden de bir tavsiye kırmızı solaceli serverdaş arkadaşim, dp link modülü ile+ solace ile çok rahat bir şekilde de toplayabilirsin baktın instan yok baktın solace yeteneğini kullandın e patlıcan patlamak istemiyorsun son caren dp link modülü olabilir radrasyonlu bölgede dp link modülü işliyor :)

Pet bu etkinlik kutularını toplamıyor, ve katlayici işlemiyor(denendi, sende deneyebilirsin :)

---
    ---
    --
    Şurayi atlamamak lazim x1'deki etkinlik kapısı 3 haritadan oluşuyor 1-2-3 diye, zaanımca, düşürdüğün kutular her haritaya farklı dağıtılıyor, o yüzden biriktirmemeyi tavsiye ederim, son kapıda 3 de biriktirdiğin kutuları toplamak yerine sistem seni 1 haritasına atarsan kutuları toplayamıyabilirsin ve sabah resetinde de silinir,

Tabi ben bunu denemedim, 1-2-3 diye haritalar var diye her harita farklı diye düşünüyorum, 1.Haritada düşen kutu eğer 3.Haritada da gözüküyorsa ona birşey diyemem açıkcası dediğim gibi denemedim bilmiyorum sadece teorik bir ihtimali söyledim :D

Yinede deneyip bilen varsa yazip bilgilendirebilir.

10. Mineral

Mineral User

Yaz mevsimi gelmeden toplamalısın yoksa bozulabilir

11. Radyasyon bölgesi, can yüzdesine göre hasar veriyor.

Örneğin; Solace ile kalp diziliminde 800000 dp'ye sahipsiniz. Saniyede 8000 hasar alırsınız. Elmas ile 500000 dp'ye sahip oluyorsanız, 5000 hasar alırsınız. Yani, can değeriniz yarıya indiğinde elmas dizilimi kullanmak işe yarıyor.

12. oben

oben User

knk benim hiç kırmızı solacem olmadı be karıştırdın evet serverdaşız ama kırmızı değil keşke kırmızı olsada 3 kuruş pahalı olsa..diğer yandan yine yanılıyorsun evet direk canaa işliyor doğru ama tamir dolunca kalpte basıp yüksek tamir olup genizirken yani hasar alırken elmasta olmak az hasar aldığınızdan dolayı işe yarıyor tavsiye ederim.

13. yahu yerinizde doğunca zaten full canlı doğuyorsunuz neyin kafası bu patla tamir ol gene topla amma dert ettiniz ha

14. oben

oben User

vip yok knk vip.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.