Mimesis mi Hammerclaw mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *FastMonster* tarafından 28 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Cygborg harici hangi gemi?

1. Hammerclaw

oy sayısı 7
    25,0%
  2. Mimesis

oy sayısı 21
    75,0%
  3. Diger..

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cyborg kullanmayacak olsaniz hangi gemiyi tercih ederdiniz. Tek takilan biri olarak.

2. savaş zamanı olmasaydı cyborg yerine mimesis alırdım şimdi mimesise biriktiriyorum

*FastMonster* bunu beğendi.
  3. Sağol tesekkurler yorum icin

4. Mimesis Tabiki Bir Goliath dan daha güçlü ve yetenekleri kaçış mekanıği sağlıyor hızı 300 goliathın 290 ? 14 lazer ve 14 jenratörö slotu olmasına rağmen dp side fazla bir goliath türüne göre

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Kasılmak için Hammerclaw, savaş için Mimesis.

İyi forumlar.

6. A-elite ile aynı gibi Hammerclaw, elite %5 ekstra hasar ile eksık lazeri tamamlıyor hammerdan hızlı ve +1 jeneratoru var. hammerda sadece DP.

Laser SayısıJeneratör SayısıRoket Atar sayısıEkstralarKargoHızCanCan bonusu
    121423150029027750020%
    A -eliteGemi Yapısı:
    Hız300
    Kargo2.000
    Lazer10
    Jeneratörler15
    Darbe puanı275.000
    Ekstralar3
    Hasar Bonusu%5

Son düzenlenen: 29 May 2018
  7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bende hammerclaw var. Aktif de kullanıcısıyım aynı zamanda, yani savaşmadığım sürece hammerclaw kullanıyorum. Aegis can tamiri 20 bin iken, hammerclaw gemisinde bu rakam 25 bin. Az gibi görünebilir ancak yaklaşık 6 saniye olduğunu düşünürsek, 30 bin fazladan tamir demek. Yine kalkan tamiri aegiste 15 iken, bu gemide 20 bin. Ayrıca fazladan 5li roketatarı da var. Bunlar size ince hesap gibi gelebilir ancak bir savaşta kaderi etkileyen faktörlerden.

Geleceğe yönelik konuşursak, gelmesi muhtemel Denge Yaması'nda iyileştirilmiş ve şimdiye göre çok daha iyi bir hammerclaw bizi bekliyor. Tabi karar sizin, tüm bunlar için 450 oil ve diğer malzemelere değer mi, o da sizin gemi ve malzeme içeriğinize bağlı.

İyi forumlar.

8. Bilgi için çok teşekkürler. Malum oil kasmak ve bulmak zor onun için ince detaylar önemli tabi. Denge yamasını 2 beklersem çok uzun bir süre bekleyeceğimin farkındayım :)

Hammera tek oy sizden heralde :D

Hep merak ettim bu Mimesis Hologram özelliği neden gelmedi ki?

Son düzenlenen: 29 May 2018
  9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Oyumu mimesis e verdim :) O 1 oy benim değil yani :D

Gemiler gelmeden önce test sunucusuna çıktı. Gelen yorumlar dahilinde çıkarılmış olabilir, bilemiyorum maalesef.

İyi forumlar.

10. PARS admin arada böyle test görüntüleri atsa güzel olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.