mimesis ocean ne beyler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 10 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. obsidyen kutusu açtım mimesis ocean kazandın dedi ama elime hiçbir şey geçmedi bunun ne oldugunu bilen var mı ve iyi bir şey mi

bir tane daha açtım bu sefer mimesis blaze çıktı allahım ya ne bu beyler ne bu

ya apocalypse etkinliği başladı ben demin 7 tane obsidyen açtım ve şimdi apocalypse başlıyor ya çıldıracam kafanıza göre neden etkinlik koyuyonuz abi ya takvime bak bir de yapılan etkinliklere bak ya

Son düzenlenen: 10 Şubat 2018
  2. malıbu44

malıbu44 User

sana tavesiym obdisyen apoc kırmızı mavi bunların hepsi boşş

mimesis oceaN mimesis gemin varsa kullanırsın sadece tasarım bi özelliği yok boş beleş yani

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Bu çıkardıkların sadece gemi tasarımıdır. Üzülerek söylüyorum ki gemin olduğu zaman kullanabilirsin sadece :(

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bahsettikleriniz Mimesis gemisinin tasarımlarıdır. Geminin kendisi olmadan kullanılamazlar.
    Merhaba,

İmzanızda FENARBAHÇE yazıyor. Bildirmek istedim sadece :)

İyi forumlar.

DraydiBoy bunu beğendi.
  5. DraydiBoy

DraydiBoy User

ya aslında şair orada başka birşey anlatmak istiyor da, sizimi kırıcam hemen düzeltiyorum :)

6. LA OBSİDYENMİ BOŞ OBSİDYENDEN ÇIKAN TASARIMLAR BAŞKA BİŞEYDEN ÇIKMIYO LA :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.