Mimesis tasarımları Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =BOZKIЯ=[ηєƒяєт] tarafından 13 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mimesis gemisine ait tüm tasarımların görsel hallerini ve hangi tasarımın nerelerden bulunacağına dair bilgiler verebilirmisiniz

2. Tasarımları obsidyen ganimet kutularından bulabilirsin.

VALEYARD bunu beğendi.
  3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Mimesis tasarımları obsidyen kutularından çıkmaktadır.

Lava;
    Legend;

Ocean;

Poison;

Argon;

Borealis;
    Blaze;

İyi forumlar.

4. teşekkür ederim 100 den fazla obsidyen açtım hiç çıkmadıda emin olmak için sormuştum . son olarak obsidyen kutularının içeriğine baktığımda belli zaman dilimlerinde farklı farklı tasarımlar gelmiş mesela
    ( örneğin )10 ay önce efsane mimesis görünüyor içeriklerde ama 4-5 ay önce argon görünüyor içerikte mimesis olarak. şu zamanda açarsan mimesis tasarımlarından sadece bunun çıkma ihtimalimi var demek , yoksa bütün mimesis tasarımlarını şuan açsak başından beri olanlarıda içeriyormu ?

Son düzenlenen: 13 Ekim 2018
  5. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım tasarımlarda o an yeni ne tasarım varsa onun çıkma şansı daha fazla oluyor. Lakin diğer tasarımlarında çıkma şansı vardır, hangarınızı zenginleştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Obsidyen kutularından çıkıyor. Ben 2 gemimde birer tane buldum. Bir gemimde lava diğerinde argon var. Mimesis'e oil biriktiriyorum. Kardeşimin hesabında da lava ve poison var.

Bu da kardeşimin gemisinde tasarım bulduğumuzda, aldığımız ekran görüntüsü.

Son düzenlenen: 13 Ekim 2018
  7. uzayl80

uzayl80 User

genelde mavi kırmızı sandıklardan birde pc cantası gibi olanlardan cıkıyor fakat ben cıktıgını görmedim cok kutu acdım 1 tane gemi tasarımı bikactane pet tasrımı artık benim pet rengarek oldu ama ne yazıkki iris tasrımları cıkmıyor onun için ugrasıyorum yok gelmiyo

8. Merhaba,

Diroit tasarımları için genelde Apocalypse Ganimet Kutularını açmanızı öneririm.
    Genellikle bu kutuların içerisinden çıkmaktadır.
    Güncel içeriğe buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. kralsız

kralsız User

Merhaba Mimesis tasarımda neden karbonit yok admin ??

10. Merhaba,

Karbonit Tasarımı sadece Hammerclaw ve Cyborg gemilerine gelmiştir.
    Neden olmadığı konusunda güncel bir bilgi gelmemiştir.

İyi forumlar.

11. kralsız

kralsız User

Merhaba

adminim biliyoruz mimesiste yok o yüzden sordum :)

12. Merhaba,

Bilmeyen arkadaşlarımız vardır belki açıklamış olduk :)
    Dediğim gibi belki tasarım açısından hoş duracağı düşünülmemiştir.
    Bu yüzden karbonit eklenmemiş olabilir.

İyi forumlar.

13. kralsız

kralsız User

Aman cyborgga bile yakışmıyo neye değer tasarımda ne vuruş var nede %5 kalkan var

artık değiştirin vuruş kalkan darbe ekleyiniz sadece %5

14. Merhaba,

Bu tarz düşünceleriniz için Güncelleme ve Fikir Havuzunda konu açınız.
    Gerekli desteği görürse bildirimlerimize ekleriz.

İyi forumlar.

15. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Mimesis gemisine %102 kaçınma yapıp milletin yanında dalga geçmek kadar zevkli bișey yok șu oyunda Mimesisin yanında Cyborg bence basit kalıyor ayrıca herkeste cyborg olduğu için artık pek değeri de kalmadı.

16. uzayl80

uzayl80 User

sakız alır gibi millet cayborg alıyo kendini bişey sanıyo sonra oyunda cok cayborglu ukala var sanki kral sanki oyunun kralı onlar ben karşıyım böle insanlara adam gibi düzgünce hakaret etmeden oynayın cayborg olmayanları küçümsemek aşagılamak vs vs neyin nesi

17. Merhaba,

Lütfen konu içerisinde ikili tartışmaya girmeyelim.
    Aksi takdirde cezai işlem uygulamak zorunda kalacağım.
    Fikirlerimizi saygı çerçevesi içinde belirtelim.

İyi forumlar.

18. uzayl80

uzayl80 User

tartışma yok görüş belirttim ama öle yani

19. Merhaba,

Pekala , sorun yok :)
    Düşüncelerinize bir şey diyemeyiz.
    Şahsen ben bazı eskide kullanılan normal gemilerin yeni gemilere karşı çokça direndiğini gördüm .
    Şuan Mimesis gemisinin özellikleri de oyuna ağır basmakta ve birçok oyuncumuz tercihen bunu kullanmakta.

İyi forumlar.

20. uzayl80

uzayl80 User

mesela bende yeni gemilerden yok yeni gemi için montajdan 450 oil kasılcak + birde diğer parcalar oil içinde karantina yapılcak bunun içinde cpu için hibrit kasacaksın 3-5 oil alıcanda karantinadan biriktirip gemiyi yapacaksın ben valla ugrasmıyorum oili aylık girişlerden toplayıp öle yapacam karantinaya giriyon adamlar seni kesiyo ben ne anladım karantinadan yapanlarda var fazla oil almak icin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.