Mimesis Tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yirtn1991 tarafından 9 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yirtn1991

yirtn1991 User

mimesisin 3 tasarımı var , forumda 2 şekilde alınacağını söyledi , etkinlik süresince kapılardan yada satın alarak , etkinlik süresi şuan kapılarda mevcut fakat nereden satın alınıyor ? mimesis tasarımlarını nereden elde edebilirim.

2. oben

oben User

tasarımların son cilasını yapıyorlar henüz imalat bitmemiş bitince dükkandan paymentten satın alabilirsin paymenti takip etmelisin.

3. yirtn1991

yirtn1991 User

şuan satın alabilirsin etkinlik sırasında diyor ama ?

4. CLASSİ

CLASSİ User

Ya arkadaş bunları forumda nerede okuyorsun ben de baktım " şu an " diye bir ifade göremedim. cevap veren arkadaşın dediği gibi sadece etkinlikte alacaksın yani bir gün daha bekle.

5. arslanzero

arslanzero User

etkinlik nerdee ne zaman başlıyor kafam karışıt :D

6. oben

oben User

yarın başlıyor karıştırma o güzel kafanı sen yarın 10-00 da başlıyo tr saatiyle 12 de ama global serverlerde tr serverlerinde 10 da başlıyo.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  7. yirtn1991

yirtn1991 User

teşekkürler oben ve diğer arkadaşlar , konu kitlenebilir

8. titans___

titans___ User

bu yeni gelicek etkinlik mi benim geçen den pet lazerleri kalmıştı aa denilenler kullanabilirmyiz bunları

9. CLASSİ

CLASSİ User

Bu etkinlik bir kaç seferdir yapılıyor. Evet pet lazerleri yine kullanılacak hatta daha çok kullanılacak çünkü lazerlerin vuruşu 500 den 525 e yükseltilmiş ve yüvsite 7 tane daha koyunca bayağı etkili olacaktır. Bu da petin yakıtını da fazlasıyla karşılar.

10. titans___

titans___ User

pet yakıt çok gidyor kurtarma protokolü mü yakıt düşürme mi koysam karar veremedim ki peti açmyom bazen bu pet seviyesini 5 yapmayınca vuruş düşyormu artyor mu hani npc veya düşman oyuncu da?

11. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

İlgili tasarım listesi etkinlik süresince şu şekildedir;
    Etkinlikte 2 yeni gemi tasarımı olacak:
    • Asimov Spectrum: Asimov Spectrum Tasarımıyla insanlığın zafere giden yolunu aydınlat!! (Sıralama Ödülü)
    • Asimov Mimesis: Asimov Mimesis Tasrımıyla insanlığı zefere taşı! (Savaş Bileti Ödülü)
    Bu etkinlikte Tyrannos gemi tasarımları da olacak:

• Tyrannos Solace (Savaş Bileti Anahtar Takası, Savaş Bileti Anahtar Kutusu)
    • Tyrannos Sentinel (Savaş Bileti Ödülü)
    • Tyrannos Disruptor (EM Freighter'dan veya Ödeme ile alınabilir)
    • Tyrannos Spectrum (Ödeme)
    • Tyrannos G-Champion (Ödeme)

Etkinlikle ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

12. arslanzero

arslanzero User

ya bu anahtarı düşürmeyi anlamadım anahtar nasıl düşürüyoz

13. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Bir önceki mesajımda belirttiğim etkinlik konu rehberini incelerseniz detaylı bilgiyi görebilirsiniz.
    Bu Eskort Anahtarları’nı Günlük Görevi tamamlayarak veya 4-1 ile 4-4 arasındaki Savaş Haritaları’nda ve bazıları eski evrende (X-2 - X-4) doğan Elit Mimesis NPC takımlarını avlayarak edinebilirsin.

Elit Mimesis NPC'leri
    Öldüklerinde Eskort Anahtarları düşürme şansları vardır. Mimesis düşman ne kadar zorluysa anahtar düşürme ihtimali de bir o kadar fazladır.
    Terör Mimesisi ve Yansıtıcı Mimesis yalnızca en çok hasarı veren 3 kişiye ödül paketleri düşürür. Bu paketler Eskort Anahtarları, Byte Kalıntıları, yeni ifadeler, spreyler ve özel mühimmatlar gibi değerli eşyalar içerebilir.

Konuya gerekli cevap verildiğinden ötürü Kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.