Mimesis ve yıldız uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CeylanpınaR tarafından 13 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mimesis uzay gemisine ve yıldız uçuş düzenine yeni denge yaması getirmişler fakat ben bi kontrol edeyim dedim yıldız uçuş düzeni ve mimesisin kaçınma oranları hala eskisi gibi gözüküyor %80 ıskalıyor yazıyor slotta yıldız uçuş düzenide eskisi gibi kaçınma oranı %10 gözüküyor acaba denge yaması geldikten sonra oyuncuların talepleri üzerine yine eski halinemi döndürdüler mimesis ve yıldız uçuş düzenini ?

2. simdi bende kontrol ettim bendede ayni

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Hayır tekrar eski haline gelmedi oranları.
    Durum daha önceden merkez ekibe rapor edilmiştir, sadece küçük bir yazım hatasıdır. Düzeltilecektir.

İyi forumlar

ΞZБΞЯБФZΛЛ bunu beğendi.
  4. şuan özelliği açınca kalkanı çok hızlı bitiyor, sürekli kalkan çekmesi gerekiyor, kalkan yoksa gemi bi hiç oluyor.

5. DeMoNs

DeMoNs User

Bu kısımdaki yazıda özelliğin yeni hali işlenmemiş oyuna yeni başlayan yada forumu takip etmeyen arkadaşlar yanılgıya düşmesin burdaki özelliğin güncel şekilde işlenmesini rapora eklermisiniz.Hala %80 yazıyor

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzu benzer konu ile birleştirdim. Bu konuda takım arkadaşım gerekli cevabı vermiştir.
    İyi forumlar.

7. admin geçen hafta gg indirmi için indirim paketi çektik o günde gglere indirim gelemedi mağduruz ne olacak

8. DUMAN.

DUMAN. User

yazım bakımından öyle olabilir
    geçen hafta çektiğimiz indirimlerle bir şey yapamadık bunun telafisini istiyoruz sayın modum.

9. ben bu mimesise ve yeni yaratıklara gelen düzenlemenin geri alınmasını istiyorum ve benim gibi birsürü oyuncu var ne yapmalıyız biz ?

10. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bunu merkeze raporladık herhangi bir telafi ödülü gelirse forumdan duyurusu yapılır.

İyi forumlar

11. telafi yapıyorlarda bu seferde oyun oynayamıyoz 1 haftalık verdiler telafi boşa gitti hep

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.