Mimesis vs Hammerclaw

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-_GESTAPO_-* tarafından 2 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Evet sevgili forumdaşlar,
    Sizlerden öğrenmek istediğim yeni gemilerden hangisini almamızı önerirsiniz, Mimesis mi yoksa Hammerclaw mı?:) Ayrıca bu gemilerden hangisini hangi diroit düzeniyle kullanmak daha mantıklı bir hareket olur? Sizlerin bu gemileri nasıl değerlendirdiğini öğrenmek istiyorum. Bol görüşlü bir konu olması temennisiyle...

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Ben hammerclav almanızı öneririm. Savaşlarda ve kasılmada işinize yarayacaktır.

Diroit düzeni konusunda herbirinin farklı özellikleri var. Savaşma ve kasılma tarzınıza göre size en uygun olanı kendiniz seçmeniz daha faydalı olacaktır.

İyi forumlar.

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  3. yaratık kasmak istiyorsan hammerclaw..ama düşman peşinde koşup savaşan bir şahin olmak istorsan nimesis..yıldız uçuş düzeniyle yüzde 90 isabet almıyorsun..yüzde 25 extra hasarlada syborgdan bile daha yüksek vuruş gücü elde edebiliyorsun.düşünsene gemin hasar almıyor ve üstün bir vuruş gücün var...vs lerin kralı olursun..

4. Mimesis almanızı tavsiye ederim ancak belirteyim ki geminin yakın zamanda düzeltme yemesi mümkün. Mimesis ile Yıldız düzeni kullanırsanız. Özelliğini kullandığınızda oyunculardan ve yaratıklardan hasar almazsınız. Sadece mayın türleri ve PET hasar verir. Bu sayede hasar almazken kalkan çekip giden kalkanı geri koyarsanız özellik sürekli aktif kalır.

Ama şunu da belirteyim ki özellik olmadan gemi bir hiç oluyor. Özellik bir şekilde iptal edildiğinde normal gemiler kesebilir. Hammerclaw da güzel bir gemi hatta Mimesis'i kesebilen nadir gemilerden birisidir.

5. Tartarus aldık denge yaması geldi, cyborg aldık denge yaması geldi, şimdi de mimesis alırız yeni bir denge yaması gelirse dediğiniz gibi gemi çöpe dönüşebilir. Onun için 2 gemi arasında karar veremiyorum. Kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum :)

6. UBA'da Mimesis ile Hammerclaw'ı kesemedim. Orada kalkan ve vuruş değerleri değiştiği için Hammerclaw çok öne çıkmıştı. Ben Mimesis kullanıyorum kapılarda falanda bayağı işe yarıyor. Geminin %10 güvesi olduğu için Güve düzeni ile çok iyi bir kapı gemisi oluyor. Hem gamanın krislerini durarak kesmenin verdiği haz paha biçilemez :)

7. Sanırım alacağım gemi hakkında oyun bana bilgi vermeye başladı :D

03.08.2018 - **:**[​IMG]Bir Obsidyen Mikroçip kullanıldı.
    03.08.2018 - **:**[​IMG]Alınan nesne: Gemi dizaynı - Argon Mimesis :D

ARDAUBERARDA bunu beğendi.
  8. !-SERT-!

!-SERT-! User

kardesim geminin kendine has %10 guve ozelligini yeni duyuyorum aenden nasil yani nerden ogrendin bunu ?

9. *EFSANE*

*EFSANE* User

aynen ben şok ben iptal

10. %5 zırh delme %10 kalkan özelligi var.

11. İlk çıktığı zamanlar hatırladığım kadarıyla gemin pasif bonusu %10 güve özelliğiydi. Ama şimdi arkadaşın dediği gibi %5'lik bir güve özelliği + %10 kalkan yazıyor. Denediğimde bilgi vereceğim.

Düzenleme: Kalkan bonusunu test ettim ve normal bir gemide tek kalkan koydum 21.563 kalkan oldu. Mimesis'e bir kalkan koydum 25.875 oldu. Bu da tam olarak %20 Kalkan bonusu yapıyor. Ama eğer kalkan veren bir uçuş düzeni kullanılırsa aradaki fark düzenin verdiği kalkan oranına göre değişiyor. Örneğin kıyaslamayı halkada yaparsak %10 oluyorken kalpte yaparsak %17 kalkan oluyor.

Hatta gemide standart uçuş düzeninde iken kalkanınız örneğin 100.000 ise kalp kullandığınızda 120.000 olmuyor daha az bir kalkana sahip oluyor. Kısacası %20 kalkan bonusu var lakin uçuş düzenleri işin içine girdiğinde bir bug oluşuyor ve kalkan oranı normale %10'a dönüyor.

Son düzenlenen: 4 Ağustos 2018
  12. *EFSANE*

*EFSANE* User

yine hatalar yine buglar konfi atarkan patlamalar sepromlar kafamda deli sorular

13. Arkadaşlar konuyu hortlatmak istemezdim ama ayın 25 ine az kaldı malum :D Hâlâ karar verebilmiş değilim cyborg la npc kasması da savaşması da güzeldi ama şimdi 2 gemi için kararsız kalmak çok kötü , aldığım gemi süs olarak kalsın istemiyorum açıkçası kullanmak istiyorum. Hammerclaw için iyi deniyor ama 12 lazer az değil mi , kullanan arkadaşlar gerçekten yeterli buluyor mu bu gemiyi ?:rolleyes: