Mımesis Yeteneği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FASTRAC tarafından 1 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. FASTRAC

FASTRAC User

Selam öncelikle herkese kolay gelsin oyun hatası mıdır yoksa genel çalışma prensibi midir bilemedim sorma ihtiyacı duydum Mımesıs gemisinde bilindiği gibi 2 tane çoklu roket atar bulunuyor ve ikisi de aynı anda dolum yapmıyor ilk 5'li dolum yaptıktan sonra diğeri 5'li dolum yapıyor bu durumda normal süresinde atış yapması gerekirken gecikmesine sebeb oluyor ve işlevselliği gecikmeden kaynaklı geminin güzelliğini ortadan kaldırıyor halbuki 1.5'li dolum yaptıktan sonra atışını 2.5'li yi beklemeden yapsa yani birbirlerini beklemeden atış yapabilseler ayrı ayrı daha güzel olmaz mı acaba...

2. ___GiRdAp

___GiRdAp User

bu normal citadel mantığı ilk beş son beş

3. Master0735

Master0735 User

normali bu. söylediğin citadelde tartışıldı ve değişmedi. madem 2 tane slotu var 2si aynı anda dolmalı bence

4. ___GiRdAp

___GiRdAp User

yanlık avcı gemisi olması ayrı dert birde tortu gibi 2 sn de roket atarsa cyborg alanlara ayıp olur :D

5. ___Nemo___

___Nemo___ User

BIDE BU OZELLIKLERI varya 4dkd bır doluyor cok scama yaomıslkar buna denge yaması yaopmalrı lazım o yzude 80ıskalma anına erıyor yavv cop gemı yav bu

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  6. ___Nemo___

___Nemo___ User

o sensor sınrısız olcak klakan erımıcek aslında ozaman guzell kullanılır

7. ___GiRdAp

___GiRdAp User

o %80 ıska dediğin bir savaşın kaderini baştan sona deyiştiriyor 4 vs 1 de cyborgları ipe diziyorsun bi konfiyi halka diz yetenek açarken o konfiye geç kalkan bitene kadar zaten adamlar başka evrene uçuyorlar :D

8. FASTRAC

FASTRAC User

Değerli Mod arkadaşlardan konu ile bilgisi bulunan biri açıklama yapabilir mi ?

9. aynen öyle madem 2 slot var 1 slot olan ile aynı sürede dolsun ama çifter çifter dolsun

ZamanınEfendisi[TR] ve Master0735 bunu beğendi.
  10. ok

Master0735 bunu beğendi.
  11. ___GiRdAp

___GiRdAp User

senin dediğin olursa ok uçuş düzeninde adama bi 80 k vuracak mantıklı olalım lütfen ben memnunum şuan :D

12. kanka o normal roketi arttırmıyo mu beşlileri arttırmıyo galiba

13. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba ;

Bu bir zaman kaybı. Savaşlar sırasında en ufak saniyenin bile önemi var. Aslında 2 Tane Roketatar koyulmasının pek fazla avantajı yok. Karşımızdaki 2 tane attığı sırada biz 1 tane atıyoruz ama 2 tane atmış gibi oluyoruz. Ama doluyken ilk atakta sıktığımızda karşımızdaki kişi 5 tane roket atarken Mimesis 10 tane atıyor. Lakin savaş esnasında dengenin çok önemi var. Roket yerken bizimki dolduğu sırada verdiğimiz hasarda süre olarak geride oluyoruz ve 1 can ile vs lerin kazanıldığını düşünürsek eksi daha fazla.

Bundan dolayı ben 1 Tane roketatar kullanıyorum.

14. titans___

titans___ User

oyun uyuz uyuz derken para kazanmak amaçlı oyuncu keyfine bağlı gelişme kıt yeni npc istedik haritaları esir aldı sab yavaşlatıcılar eksi yemeler de sıkıntı yokken kendi şirketimizdekiler kesdi adamız biz dediler siz chatde laf edyorsanızz deyip bir yerleri tempra oldu sonra kesdik yine biz çok bir şey yapmışızki ondan yine kesdik yine biz çok bi şley yapmışız yine adamız dediler yine kesdik yine çok adamız dediler hep aynı keser gibi kendilerine yontmaya devam edyorlar yine kesyorum oyun birde uber roket 4/xlerde vuruşumu düşyor botda kutu toplayanları keserken baya bir inceleme fırsatım oldu

15. FASTRAC

FASTRAC User

Mod arkadaşlardan konu ile ilgili bilgisi olan yok mu???

16. FASTRAC

FASTRAC User

Aynen bende bunu anlatmaya çalışıyordum özellikle savaşlarda bana göre bu gemiye haksızlık yapılıyor...

17. ___GiRdAp

___GiRdAp User

şimdi başka bir oyuncu vs atarken savaşa iç içe diroyit düzeni ile başlayıp sonra burguya geçersen anlık hasarın çok olur burda oyun yeteneği dahil olur...dediğim gibi mimesis bana göre sayborg dan daha kuvvetli 4v1 de kapışan oyuncuları görüyoruz...
    1 konfi halka doldur savaşa onunla başla kalkan bitene kadar 2 oyuncuyu aradan çıkarman lazım (roketler SAR-02)
    yane bunuda biz mi öğretek gemiyi almadan önce inceleyin bi zahmet :D

18. kardeş işin içine sar-02 sokarsan tartarus; mimesis, sayborg tanımıyor haberin olsun :D.

19. ___GiRdAp

___GiRdAp User

orta seviye ise kb ama sayborg mimesis yapan adamda sar-02 yoksa ne diyim ubr-100 kullansın bare :D

20. ok