Mimessıs Denge Yaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ƒєянαт• tarafından 6 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mimesis Gemisi
    • Sensör Bozma yeteneğinin oranı yüzde 80'den yüzde 65'e düşürüldü.

Gitti Guzelım Gemı Boşa Dustu Yanı Bı Sekılde Kullanıyorduk %65 e Dusuruldu Bu Saatten Sonra Mımessıs Te Kullanılmaz Gecmıs Olsun

2. yıldız düzeni de %5'e düşmüş...

3. mimessis almayı düşünüyodum ama şimdi ne alsam diye düşünüyorum. hala iş yapar mı bu mimessis acaba?

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu yapılan güncellemeler, oyunculardan yoğun bir şekilde gelen geri dönüşler ve şikayetler incelenerek yapılmıştır. Bu nedenle herhangi bir haksızlık olduğunu düşünmüyorum.

Hiç bir oyuncuyu böyle bir suçlamayla itham edemezsiniz. Tekrarı halinde ceza alacağınızı unutmayınız.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. yine herkes sayborg kullanacak sanırım. en azından bir iki mimessis görüyodum şimdi o da olmaz, ayrıca bu hammerclawa da bari güncelleme gelse. gemi şuanda aşırı çöp, aegis hammerclaw'dan daha iyi.

6. Ben Mımesısı Sevıyordum Cok Guzel Gemıydı Ama Sımdı Bu Saatten Sonra Çop Oldu Kullanılmaz Teşekkurler Darkorbıt Sayborga Devam

7. Mr.User

Mr.User User

şimdi ben o gemiyi bu özelliğinden dolayı aldım. Ne hikmetse o özelliğini kullanıp bir struner bile kesemedim.

Her zaman yapılan gibi oyuncular lehinde olanı geri çektiler.

ve diyeceksiniz kı Bigpoint şirketi değişiklik yapma hakkına sahip.

Arkadaş bir şeyide bu oyuncuların lehine yapın.

Lafım TR Yönetimine değil.

Ama onlara da şunu demek yerinde olacak.

Şu şirketin size tahsis ettiği gemilere girip haritalarda gezip nicki gözükmeyen kişileri banlamanız.

Botlarla alakalı yaptığınız bir şeyiniz yok bari şunu yapın...

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle yukarı da dediğim gibi bu yapılan güncellemeler, oyunculardan yoğun bir şekilde gelen geri dönüşler ve şikayetler incelenerek yapılmıştır. Bu nedenle herhangi bir haksızlık olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca dediğiniz isimsiz gemiler ilgili şikayet daha önce raporlarımıza etlenmişti, lütfen konu bütünlüğünü bozmamak adına farklı konulardaki mesajları burada da yazmayalım.

İyi forumlar.

9. Soyuz*

Soyuz* User

Mimesis seni iyi bilirdik oyunun en farklı ustalık isteyen gemisiydi.
    Her zamanki gibi geminin pozitif yeteneği suistimal edilerek bu günlere gelindi.
    Tortu,pusat,goliath,vega bigboy gibi gemilerin yanında huzurla yat kardeşim.
    R.I.P MİMESİS
    Doğum. Vefatı
    22.03.2017 - 7.12.2018

10. Geminin kendi kalkanlarını düşürme oranı da düşürülse, çok iyi bir dengeleme olabilirmiş.

11. BSYO

BSYO User

he oyuncular dedi yeni haritadaki yaratığın ödüllerini süşürüp hasarını 2,kat artırın diye değil mi

12. Soyuz*

Soyuz* User

Arge ile hala gemilerin 90' a yakın ıska vurma durumu olmayacak mı iş yapar bence

13. %65 özellik, %5 yıldız diroit dizilimi, %12 yanıltma manevra argesi var. Toplamda %82 oluyor. 2 kişi güvede dalarsa Mimesis'i uçurabilirler.

14. arkadaslar sebebini bakın izleyin arkadas tek basına oyundaki suan için en güçlü npcyi kesiyor

15. Muhtemelen bunun için düşürdüler.

16. ama adamın videosunda sonlarda dedikleri çok haklı. yeni map gelmeseydide mimessis nerf yemeseydi...

Son düzenlenen: 6 Aralık 2018
  17. Gitti Güzelim Miimessis yazık oldu Sayborg Dışında Kullandigim Tek Gemiydi

18. çok abartılı video merak ettiğim o karmaşada az olan dp sini birden dp sini nasıl doldurduğu.ayrıca yıldız ve mimesisi bende deedim öle sensör abartılcak bişey değil.kalkan çabuk bitiyor.sürekli kalkan çekmen lazım bi yerden.zaten fazla kullananaı da görmdim.üstelik çokta cephane tüketiyor.yemedimi kaçmak için birebir :).

19. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

• Mindfire Behemoth
      • NPC imha ödülleri değişti,
        • 50,000 Uridium 5.000 Uridiuma düşürüldü,
        • 200.000.000 Kredi 20.000.000 Krediye düşürüldü.
      • Kutu Ödülleri değişti,
        • 45.000 Uridium ve 180.000.000 Kredi Mindfire Behemoth tarafından düşürülen 8 kutu arasında bölünmüştür. Kutunun diğer ödülleri bir önceki versiyonla aynıdır.
      • NPC Hasarı değişti,
        • NPC hasarı 75.000'den 145.000'e yükseltildi.
    • Mimesis Gemisi
      • Sensör Bozma yeteneğinin oranı yüzde 80'den yüzde 65'e düşürüldü.
    • Yıldız Uçuş Düzeni
      • Kaçınma oranı yüzde 10'dan yüzde 5'e düşürüldü.
    Tamam misesis ile bir oyuncu bu NPC yi tek kesebilyordu ve bunu düzeltiniz öyle görünüyor. Peki 50 bin uridium ödül veren bir NPC nasıl olursa 5 bin uridiuma düşürülür. Üzerine verdiği hasarda ikiye katlandı yani grupca birlikte kesilebilecek bi yaratık oldu. Grupça kestikten sonra verdiği ödülden geriye ne kalıyor ki? Yani bu NPC nin kesmekteki amaç ne oluyor?

Ödül makul seviyede düşseydi tamam. Üstüne hasarıda arttırıyorlar.

20. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Oyunculardan alınan geri bildirim nedeniyle bir takım düzenlemeye gitti merkez.
    Sadece türk oyuncularının geri bildirimleri yoktur. Tüm serverlerin geri bildirimi dikkate alınıp düzenlenmiştir.
    NPC kesmekteki amaç tarafımca görevleri bitirip 10 lazer silahını elde etmektir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.