Mimessıs Denge Yaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ƒєянαт• tarafından 6 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Geri bildirim dediğiniz mimesis ile ilgili ise evet uzun süredir gemiyle ilgili geri bildirimde bulunuyorduk. Ben NPC den bahsediyordum. Mimesis ile oyuncuların tek başlarına bu NPC yi kesmesinin önüne geçilmeye çalışılmış ve bunuda doğru buluyorum. Problem 50 bin uridiumdan 5 bin uridiuma nasıl düşebiliyor? Üstelik yaratıkta daha da zorlaştırıldı.

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bu değişimi iyi bulmuyorsanız. Kara şimşek etkinliği geri bildirimi konusuna yazarsanız merkeze bunu da iletebiliriz.

İyi forumlar

3. Değer düşürülmemiş sadece kesen gemiler arasında paylaştırılmış. En çok hasar veren 8 kişi arsasında 45.000 uridium bölünüyor.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. .EAGLE.

.EAGLE. User

Bu yamanın getirilmesi çoğu kişinin yoğun talebidir. Ama en başından bu gemiyi bu şekilde oyuna sürmese idi do böyle olmazdı tabi. Hatta düşünsenize 1-2 hafta önce alanları :D

5. Bos Yere Gıttı Mımessıs en Cok ta Gamma Yı Falan Yaparken Isıme Yarıyordu
    Raporlayın Modum Bunu Lutfen

6. Yeni güncelleme ile krislerden toplam 40.000 hasar alırsınız ki kalkan çekerek bu hasar tolere edilebilir. Yani eskisi gibi olmasa da işinizi görür gibi.

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. DUMAN.

DUMAN. User

Bende kısa süre önce aldım kullanamadan böyle olmuş . Mimesis zaten çok zor kesilen bir gemi bence oyunun dengesini sağlamak için bu yapılmalıydı mantıklı olmuş

LegendaryKing47 bunu beğendi.
  8. ımlost

ımlost User

nimesisi alan %80lik mis orani var diye almıştı şimdi nimesis alipta oilleri çöpe giden yüzlerce kişi ne yapacak sonuçta biz bu gemiyi o haliyle aldık o zaman nimesisi alin bize oilleri geri verin bizde bu 3 gemi arasında yeniden tercih yapalım sonuçta gemiyi değiştirdiniz

Yargı bunu beğendi.
  9. bi gemide o kadar güçlü olamaz kesebilelim yani

10. Güzelim gemiyi mahvettiler, yeni güncelleme gelene kadar kullanılmaz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.