Mimessis Kullanımı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SogukAtes tarafından 28 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SogukAtes

SogukAtes User

Merhaba arkadaşlar,

Başlıkdan da anlaşılacağı üzere bu mimessis tam olarak nasıl kullanılıyor? O kadar videoda izliyorum adamlar yıldız uçuş düzeni ve yetenekle birlikte gemi ölümsüz oluyor. Fakat ben denediğimde seprom + çift kalkan + çift hasar destekli olmama rağmen kalkanın erimesini durduramıyorum.. Bunun bir ince detayı mı var ? Ne tür bi konfi gerekiyor ?

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

1. konfiniz kalkanı az olmalı 1 konfide hız olmalı örneğin 150k kalkan geminin özelliği kalkanı bitirmemek değilmi kalkan azaldıkca etrafdaki düşmanlardan veya yartıklardan yada petinizden hızlı bi şekilde kalkan çekeceksiniz kalkan bitmemeli yanlız biterse özellikde biter.

İyi Forumlar.

3. SogukAtes

SogukAtes User

Modum kalkan ne kadar az ise kalkan o orantıda mı düşüyor ? mesela 600k kalkan var 100k ya yakın düşme yapıyor. Buda haliyle kalkanı durdurmuyor.

4. airfly

airfly User

her saniye kalkanın %10 kaybedersin kalkanın azsa yüzde düşümüde az olur ve vuruşda beslemen felan varsa sab çekerek eksilen değeri geri koyabilirsin ama kalkan değerin artarsa azalma miktarı ilk kalkan değerine göre hesaplanıyor kalkan cekerek telefi edemiyorsun

5. SogukAtes

SogukAtes User

Doğru mu anladım teyit etmek istiyor..

GEminin ağır konfisinde 100k kalkan olduğunu düşünürsek %10 düşme oranı varsa saniyede 10k kalkan düşer yani bu na göre 10 saniyede kalkanı doldurmak gerekiyor.

Farazi konuşuyorum şuan. Peki bu 100k kalkan + gemi yeteneği izlediğimiz videolardaki etkiyi o randumanı verir mi ?

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Aynen kalkanınız nekadar varsa %10 gider 150 bin kalkanınız olsa 15,000 bin gidecek 600binken 60bin gibi gitmesi gerek.

Fakat az kalkan varken hızlı bir şekilde kalkanı doldurabiliyorsunuz geminin özelliği sürekli aktf kalmış oluyor.

İyi Forumlar.

7. airfly

airfly User

verir

kalkanın 100k oldunu varsayarsak %10 10k yapar ozelligi acıp hiç birşe yapmazsanız 10 saniye suruyor ozellik

1. kalkan yukleme teknolojisini kullanırsn 75k kalkan veriyor bu sana 7 saniye kazandırıyor
    2. kalkanda cift besleme varsa ve seprom besli ise 100k kalkan yapmak cok kolay geri kalan boş slotlara lf4 olacagı için vuruşun yuksek olacaktır yani sab cekerek 10k kalkanı havada karada yerine koyarsın.
    3. dusman emo attı petinden kalkan cekersin yine yerine koyarsın
    4 .KURBANLIK ALEV kalkan saglaya bilir.
    5.kalkan mayınına bassan bile yuzde vurdugu için kalkanın fazla azalmaz
    6.yıldız ucuş duzuni ile yetenek %90 cıkıyor ıskalama biktari

Son düzenlenen: 28 Ağustos 2018
  8. SogukAtes

SogukAtes User

Hocam büyük ölçüde aydınlattın. Teşekkür ederim. Tekrar gemiyi dizip deneyeceğim. :)

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Şahsen bende yaklaşık 1-2saat önce mimesisi araştırdım almak istiyorum bakalım biraz daha inceleme yapacağım :)

İyi Forumlar.

10. CSOYLU

CSOYLU User

Cyborg almıştım, şimdi 409 oil var. Nimesis 2. gemi olacak gibi :)

11. Argedeki Yanıltma Manevrası sayesinde ıskalama miktarı %102 olur bu yüzden de asla hasar almaz.
    Geminize kimse sıkmıyor ve haritada dolaşıyorken kalkan bitmesini yavaşlatmak için elmas kullanabilirsiniz. Elmas kalkan verdiği için özellik 10 saniye değil 11 saniye dayanır. Ama burada en önemli faktör oyuncular, yaratıklar ve petinizdir bunlardan kalkan bulmanız kolay.
    Güzel gemidir sadece savaş için değil diğer konularda da iyidir. Mesela Uberbattleray görevini hiç hasar almadan özellik ile bitirdim. Gama kapısında kristallonların arasında sabit durarak onları kesebilmek kadar güzel bir şey olabilir mi :)

.Paradoks. ve HASAFET. bunu beğendi.
  12. Verdiğin detaylı bilgiler benimde kafamdaki sorulara cevap oldu teşekkürler.

13. Güzel bir gemidir özellikle istasyonlar çok işe yarar :)
    Bende mevcut ve full gemilerle dalga geçebiliyorum 5 - 6 geminin arasına rahatça girebilir ve onları çıldırtıp sonrada patlatabilirsiniz :)

asifener1 ve carljhonson15 bunu beğendi.