Mindfire Behemonth Ödülü Nasıl Alınır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TroublemakeR! tarafından 30 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar merhaba. oyunda yeni yeni mind ekiplerine katılmaya başladım ama sadece uri credi geliyo. Normalde izlediğim videolarda sarı parlayan birşey geliyo. Takipçi , beyin vs. ödüller veriyo. onları almak için ne yapmalıyım?

2. smoonrise

smoonrise User

Mindfire Behemoth bir grup NPC'si olarak hazırlandı. En fazla hasar veren 8 kişiye Rinusk, Blacklight Takipçisi ve Mindfire Beyni içeren bir kutu düşürür. 8 kutunun tamamı aynı içeriğe sahiptir.

Yüksek vuruşa sahip ilk 8 kişide olmadığından sanırım mindfire kutusu düşmüyor sana ondan sorun varsa elinde ABL lazeri kullanmanı tavsiye ederim .

Invoke XVI bir grup NPC'si olarak hazırlandı. En fazla hasar veren 5 kişiye Rinusk ve Blacklight Takipçisi içeren bir kutu düşürür. 5 kutunun tamamı aynı içeriğe sahiptir.

Buda bilgi olsun diye atayım invoke aynı sistem mevcut ama 5 kişi burada .

3. yildizci

yildizci User

geçen 3 kişi midfire kesiyordu . bende sıktım ilk 8 de olduğum kesin. ama ben patladım tekrar doğdum o esnada midfire patladı. bana vermedi ? ben öldüğüm içn mi bana vermiyor ? hatta bazen bilerek gidip tekillik atıyorum ki kestiklerinde banada düşsün diye ama vermiyor

4. çok teşekkür ederim tamamdır

5. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

@smoonrise oyuncumuz doğru bilgiyi vermiştir.

Mindfire çöpü npcye en çok hasar veren 8 kişiye düşmektedir. Sizden önce gelip sizden fazla vuran kişiler olduysa sizin çöp alamamanız normal bir durumdur.

İyi forumlar

6. Mineral

Mineral User

Mindfire e vuruşunu arttirmalısın.
    Sizden önce mindfire ateş edenlerden dolayi ödül alamamışsınız.Mindfirenin kesildiği anda 8 kişi olmaniz ödülü alacağınız anlamına gelmez.Size önerim minde Bl lazeri kullanin ema ve instain kullanarak vuruş komfisinde gemi kapasitesine göre en yüksek vuruşu yapmanız.ve patlamayın mind patlarken

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2021