Mindfire Behemoth güncellemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Acee-TR tarafından 8 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Acee-TR

Acee-TR User

08.09.2019 bugün yaptığınız güncelleme ile mindfiredaki TP ŞP miktarini kestiniz kesildiğinde aldığımız uridium miktarını da fazlasıyla azalttınız biz bu yaratığın eski halinden çok memnunduk yine yıllardır oyuncular neyi sevdiyse ne ile kasılıyorlarsa ona illa bir fixleme getiriyorsunuz. Bir kere olsun bizi mutlu edecek birşeyler yapında eski sistemi geri getirin lütfen. Artemis adminimiz bugun açıklama yapmış bundan sonra kutulardan gelen TP ŞP miktarlarını yazmış. O miktarlar hiç ama hiç adaletli değil biz bu yaratığı kestiğimizde ABL lazeri kullanıyoruz vurduğumuz kadarıyla da bize TP ŞP ödülleri geliyordu x4 sıkan ile ABL sıkan bir mi? 8 kişi halinde bu yaratığı kestiğimizde x2 x3 x4 abl kim ne sıkarsa ona o kadar TP ŞP geliyordu yani attığımız bi ton ABL karşılığı TP ŞP'mizi kazanabiliyorduk bu da oyunu adaletli yapıyordu yani oyun o zaman şu an ki sistemden çok daha adaletliydi.

2. çok doğru haklı bir yorum çok büyük haksızlık var herkes sıktığı kadarını almalı emek veriliyor lütfen eski haline getirin low haritasında kamikazeyi kapattınız burda böyle yapıyorsunuz ve dahası sürekli bir kısıtlama sizden ricam eski haline getirmeniz bu şekil tutumlar oyuncu kazandırmaz kaybettirir *** hepsi oyundan soğuyor lütfen düzeltin. #mindfire eski haline dönsün zamanında 50 bin uri veriordu onuda kapattınız bu hiç kabul edilemez bu bir oyun bu kadar zorluk olmamalı ...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2019
  3. Hiç mindfire kesmediğim için bilemeyeceğim. :D

4. _01_

_01_ User

15 kişi 2 klan npcyi kapatıp kendi halinde kendi map inde kasılan adamlara bile salça olup akşamdan sabaha minfire dönüp 20-30 milyon urilerle tallon cubi dönen adamların başına çöreklenen adamlar şimdi adaletten bahseder olmuş :) geçiniz efendim adaleti bilmem neyi sistemi ödül uri kredi almayan adam bile npcnin başında nöbette 8 kişi ödül alınan yaratığa 15 kişi map tutmaya çalışanlara iyi olmuş güncelleme.

5. GhostRacer

GhostRacer User

Mıdfire olayı zaten bir fiyasko güçlü hangi klansa o haritayı kapatır, başkalarının kasılmasına izin verilmez ve günlük onlar rütbe de olsun uride olsun hertürlü avantaja geçer.Düşürülmesi iyi olmuş.

6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bu güncellemeler yapılıyorken bir miktar oyuncuların düşünceleride dikkate alınıyor.Bu oyuncular sadece Türkiye bölgesindeki oyunculardan oluşmuyor farklı bölgelerdeki oyuncularında istekleri göz önünde bulunduruyor bu şu demek değil Türkiye bölgesindeki oyuncuların düşünceleri değerli değil.Sadece üstünlük göz önünde bulunduruluyor olabilir.Eğer sizde düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız seve seve iletiriz.

İyi Forumlar.

7. Acee-TR

Acee-TR User

Niyetimi açıkça belli ettim sanırım güncelleme öncesi mindfire geri istiyoruz iletirseniz memnuniyet duyarız.

***. Oyunun mantığını bi öğrenin ona göre oynayın oyunun temellerinden birisi zaten savaştır sen kasılacaksın diye x oyuncusu gemi kesme görevi yapıyorsa seni kesmeyecek mi? Sizin gibiler utanmadan birde yazar benim gemime bak bir de sana utanmıyormusun cart curt en çokta sizin gibileri kesmek hoşuma gidiyor ***. Ha bu arada konuya geleyim önceden kutu düşmese bile teselli olarak kredi uridium şeref tecrübe puanı alıyordunuz bir nebze o artık yok onu bile bulamayacaksınız..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2019

8. Sırf sen ve diğer klan arkadaşların ile diğer yandaş KLAN ARkadaşların içinmi. Sizin yüzünüzden BL haritalarında görev yapamıyoruz. Bana kalsa PET ile kesilmeyide yasaklarım

9. Viraaa

Viraaa User

oyuncular deme klanimiz kasiliyordu de :))) iyi boyle iyi.hatta o yaratik hic ödül vermesin.

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Üslubunuz konusunda sizi uyarıyorum ve tekrarı durumunda ceza uygulanacağın size hatırlatıyorum. Forum kurallarına uyarak bu güncelleme ile ilgili görüşlerinizi bu konu altında yazabilirisniz. Bu görüşleriniz merkez ekibe rapor edilecektir.

İyi forumlar.

PoetShadow bunu beğendi.
  11. yapılan güncelleme linkini atabilir misiniz bulamadım ne değişti ?

12. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

13. AERY, kutudan çıkan uridium miktarı ne kadar olacak o yazmıyor ? ve neye göre uridium miktarı belirlenecek sıktıgımız lazere göre mi ?

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durumu kesinleştirip, size bilgi vereceğim.

İyi forumlar.

15. cevabınızı bekliyorum ve soruya bir ekleme yapıcam : diyelim ki yaratıgı tek başımıza kestik ve kutumuzu da aldık eee gene sınırlandırılmış tp şeref ve uridium mu alacağız ? yoksa yaratıgın ödülünün tamamını mı alacağız ?

16. umut322

umut322 User

yaratığın ödüllerini düşürmesini biliyorsunuz ama hasarını ve dp sini artırmasına biliyorsunuz npc nin hasarı ve dp si azaltılmalı npc nin bircnumarası kalmadı

17. Bazı arkadaşların anlamadığı bir nokta var onu vurgulayayım. Oyun diyor ki ben bu yaratığı tek kesmeni istemiyorum bu yüzden urisini kutulara böldüm. Sonra oyun diyor ki ben bu yaratığı tp ve şp si için yine tek kesmeni istemiyorum bu yüzden ödülleri kutulara böleceğim ve sen yaratığı tek kessen de 1/8 ödül alacaksın. Yani adamlar diyor ki klan olarak haritayı kapatın ne yaparsanız yapın ama klan veya grup olarak yapın.

Açıkçası oyunun klana ve grup oyununa oyuncuları zorla yönlendirmesi benim midemi bulandırıyor. Artık yaratıkları klanlar kese dursun benim gibi tek takılan oyuncular iyice oyundan koparılsın.

18. Tamamen hak veriyorum hiçbir şekilde bireysel bir harita çıkarılmadı 12+ yıldır süregelen oyun olmasına rağmen bireysel oyuncular hiçbir şekilde düşünülmedi .

19. legendw.

legendw. User

Siz ki sırf yandaşlarınızdan başkası faydalanmasın diye 2bl de invoke ve behemot a sıkan şirket oyuncunuzu kesen adamsınız. Bu güncelleme çok iyi olmuş :D

20. Agır_TR

Agır_TR User

adminlerimiz ne yapıyosa dogru yapıyodur kımse karısamaz hadi bakın oyununuza