Mindfire Behemoth güncellemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Acee-TR tarafından 8 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Saçma sapan hareketi olan o büyük klanlar azıcık dahi olsa kötü etkilenecekse bence bu yenilik güzel mindfire kestiğim yok sadece bl haritasını zehir eden klanlar kötü etkilenmişse güzel olmuş demektir bence bu yenilik

2. [​IMG]

Güncelleme çok iyi oldu, bu şekilde bütünü bir mindfire behemont kesilerek bütün tecrübe ve şeref alınabiliyordu.

Ayrıca klanlar mindfire behemont u kendi malıymış gibi kimseye fırsat vermeden gün boyu işgal ediyordu.

Tecrübe şeref kutuya konduğu için 8 kişiden fazla kesilen mindfire behemont'da vuruşu düşük olan oyuncular hiç birşey alamayacak. Yaratığı 20 kişi kesiyorlardı buda artık bitmiş oldu.

Bu güncelleme gerekliydi, Klanlar kendi malıymış gibi yaratığı sömürmeseydi buna gerek kalmayabilirdi

3. _01_

_01_ User

senin gibiler utanmadan oyundaki herşeyi kendi lehine çalıştırıp düzenleme geldiğinde ama artık milyon uri yapıp insanlara çöreklenemeyecek miyiz ühühüh diye ağladıkça benim gibiler de saçmaladığın konularda yorum yazar , eleştiri almak sıkıntıya sokuyorsa git ts n de yap muhabbetini bütün arkadaşların destekler orda. ben kutu düşmüyorsa zaten sıkmam cephane harcamam sen npcyi tutamayıp yardıma çağırdığın arkadaşlarına üzül bana üzülme ben zaten orda kasılmıyorum. oyunun temellerinden biri de sayenizde herşeyi kendi lehimize çevirelim diğer insanlara zehir edelim olmuş sen rahat ol ben oyunun mantığını da senden iyi biliyorum görev yapma mantığını da nasıl oynayıp görev yaptığınızı da . boşunu yeni başlayanlara yap sen abi bana mordon kes diye millete yalvardığın dönemde ben klan savaşlarında bulunuyordum.
    doğru ama siz full hesapla bot döneminde başlayan tayfa oyunun mantığını çözdüğünü iddia eden kişilerdiniz değil mi? bende hata laf anlatmaya çalışıyorum size.

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Lütfen üslübunuza dikkat ediniz.Aksi takdirde uyarmak zorunda kalacağım.

İyi Forumlar.

5. FurkanS53

FurkanS53 User

Bence bu uygulamada yeterli değil. Mindfire Behemont yalnızca kendi şirket oyuncuları tarafından kesilmeli. Mindfire çevresi duvarla çevrilmeli ve yalnızca şirketindeki oyuncuların içeri girebileceği bir kapı gözükmeli.

6. Şu an zaten uyarmış oldunuz.:p

7. özdemir.x

özdemir.x User

Hem sistemi rehin alın hemde aç gözlü gibi güncellemeyi eleştirin. Zaten o sistemler sadece size hizmet ediyor başkasına kestirmiyorsunuz. Alacağınızı alıyorsunuz daha doymadınız mı?

8. Yapılan güncelleme rehin almayı önleyen değil aksine teşvik eden bir durum. Oyunculara deniyor ki yaratığı tek kesersen bir şey kazanamazsın eğer grup veya klanla kesersen kazançlı olursun. Hal böyleyken bu sistem sadece yaratığı klanlara peşkeş çekmekte çünkü bireysel dışardan sıkan biri ödül bile alamayacaktır muhtemelen.

9. Acee-TR

Acee-TR User

Şimdi ben konuşunca adminler beni uyarıyor başkaları konuşunca bir şey yok sizin adaletiniz burada kalsın. Ben kendi kendimi foruma 1 ay girmeyerek banlarım. Benimle kavga eder gibi konuşanlara acıyorum haritada icabınıza bakarım fakat ben buraya kavga etmeye gelmedim ben kendi niyetimi anlatmış olduğumu düşünüyorum doğrudan fikirlerimi adminlerin üst birimlere iletmesini istediğim için yazdım. Bu eleştirimi supporta yaptım hayalıgenç admıne yazdım forumda paylaşabilirsiniz diye beni yönlendırdı bu yuzden bu paylaşımı yaptım görüyorum ki bazı insanların canını çok yakmışım veya yakmışlar fazla uzatmaya gerek yok düzgünce gönderimin altına yorum yapan eleştirilerini düzgün bir dil ile belirten arkadaşlara da teşekkürler. İyi forumlar

10. _01_

_01_ User

kimsenin seni banladığı yok senin yazdığın uygunsuz cevap uyarı almadan düzenlenip geçilirken aksine ben uyarı aldım üslup ile ilgili mağduriyetinizi başka yerlerde yapın

kimsenin seni hedef gösterdiği falan da yok ben gördüğümü yazıyorum sen öyle yapmıyorsan benim mesajımda üstüne alınacağın bir durum yok demektir ama sen direk savunmaya geçen tarafsın dolayısı ile duygu sömürüsü yapman gereken bir durum da yok kardeş

11. hadi herşeye tamam da 6 kişi yaratığı kesiyor diyelim ben gelip x1 le bir atış yapıp gitsem bile oradaki abl atan insanlar kadar tp alacağım bunun neresi mantıklı. herkes vurduğu kadar tp şp almalı

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu üzerinde tartışma ortamı oluşturmamaya ve forum kurallarını ihlal etmemeye özen gösteriniz.

İyi forumlar.

13. en son actığım konuda düşüncemi ifade ettiğim için bir ay form banı verdiniz zaten yinemi vereceksiniz :D tartışma değil burası görüşlerimizi yazıyoruz farkındaysanız ?

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yaptığım uyarı farklı üyelerin tartışma ortamı yaratan mesajları nedeniyledir.

Ekstradan forum kurallarını size hatırlatmak isterim.

İyi forumlar.

15. bizde burda yıllardır oyunun giş kurallarını size hatırlatıp gereken zamanda gerekli banlamaları yapmanızı hatırlatıyoruz ama nafile :D

16. Mr.User

Mr.User User

yapılanın gelecekle alakalı olduğunu neden göremiyorsunuz?

markette, 200TL ye nerdeyse fullenmiş gemi veriyorlar ve 380m TP var. sana verilen 25 permethus ve 10 gorev yap, etti mı sana 35.

1 taneyide artık birleştirden yaparsınız :)

Yaratığın Tp si verme şeklinin değişikliğide,

Yeni gemilerin cabuk bir şekilde 24 LWL olmaması.

Özet;

Büyük bir banlama geliyor ve

"oyunu bırakmayın 200tl ye devam edebilirsiniz"

diyorlar...

17. Merhaba arkadaşlar,
    Behamont konusunda bence yanlış bir güncelleme yapıldı, Bir grubun bir yaratıgı kapattığı konusuna kesinlikle katılmıyorum nedenini soracak olursanız, savaş oyunu olması münasebetiyle farklı bir grup oluşturur ve buna dur dersiniz.

Ben şu an abl lazeri kullanmama rağmen çok az ödül alabildim. Ama bu güncellemenin faydalı olup olmadığını zamanla anlarız . DO ekibinin bu guncellemeleri yaparken oyuncuların çoğunluğunu dikkate alarak yaptığını düşünüyorum.

18. katılıyorum fazla vuran fazla tp almalı ben abl atıyorum adam x2 aynı tp geliyor

• 1 Cyborg Gemisi
    • 25 Kararsız LF-4
    • 5 Hyperplasmoid LF-4
    • 30 BO2
    • 16 G3N-7900
    • 8 Iris
    • 1 P.E.T.
    • 1 adet 3. Seviye Kamikaze Modülü
    • 327,680,000 Tecrübe Puanı
    • 10,000 Seprom
    • 200,000 UCB-100
    • 25,000 RSB-75
    • 25,000 CC-D
    • 400,000 Uridium
    Paket bu şekildeydi prometheus değil kararsız lf4 vardı, karıştırmış olabilirsiniz. Ayrıca paket artık satılmıyor, kampanya sona erdi.

Eski sistemle dediğiniz gibi eğer yaratığı kesecek sağlam gemi ve klan, grup bulursanız çok hızlı level ve rütbe kasılabiliyordu. Bence ödüller aşırı derecede fazlaydı bunun geçte olsa düzelmiş olması iyi oldu.

Bulunduğun serverde belki öyle değil ama bu güncellemenin gelmiş olmasının sebebi bu konuda çok fazla şikayet yapılmasıdır. Klan ve gruplar yaratığa çöküp kimseye kestirmiyorlardı. İster düşmanı, ister dostu olsun kim gelirse herkes kesip engel oluyorlardı. Özellikle verdiği uridium sebebiyle günde 500 bin uridium kasanlar dahi vardı. Hal böyleyken sadece bazı klan ve grupların gücüne güç katarken sıralama, rütbe kasarken diğer oyuncuların geri kalması adil olmuyordu.

Bence bu güncelleme yeterli değil. Bununla birlikte Mindfire Behemont NPC'si duvar ile çevrilmeli ve yalnızca o şirkette bulunan gemilerin görebildiği girişlerden geçilsin ve yaratığı yalnızca bulunduğu şirket oyuncuları kesmeli.

Eğer yaratığı kesen grup 8 kişiden fazla değil ise sizde ABL sıkmayıp herhangi lazer kullanabilirsiniz. Çözüm bu kadar basit kabullenmek istemiyorsunuz

Mr.User bunu beğendi.
  19. Agır_TR

Agır_TR User

rüdbelerde o yaratık yokdıye baya dusme oldu