Mindfire Behemoth güncellemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Acee-TR tarafından 8 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Anladım. Bulunduğum server da tek tük denk geldim kapatma işine ama cogunlukla ödül alma anlamında sıkıntı yaşamamıştım. Dediğiniz gibi böyle bir güncellemenin gelmesi şikayetin bir hayli fazla olduğunu gösteriyor.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Elimde olsa inanın seve seve yapardım :) Lakin bu benim yetkimin dışında ne yazik ki.

İyi forumlar.

3. bir yorum yazmayacakdım ama hak eden çok yorum yazayım dedim . bazıları baya rahatsız olmuşdur tabiki 3-4 klan bir olup 3 şirket bl haritasını kapatınca uriler rütbeler onlara kalıyordu , eğer ellerinde tuttamazlarsada düşük rütbeli gemiler ile 10 kere patlayıp pushing deniyor oda olmadı klansız avcı konfi gemiler ile blde çıkarıyorlardı.çok örneği var görev için rica edenlerle alay edip küfür edip kovalayanlar artık pastadan pay alamayacak :) rütbe uri kaynağı kesildi 2-3 gemi açıp low kapısına artık generaller :) çok iyi ve yerinde bir güncelleme tıpkı güçlendiricilerin grupdaki etkisi azaltılması gibi bireysel oynayan yada 3-5 kişilik klanlardakilerin 50 kişilik klanların yada bir birine küfür edip sonra menfaat için 3-4 klan bir araya gelip sayıca az olanaları sindirme çabaları azalıyor çok yerinde ve olumlu bir güncelleme umarım sayıya ve parasının gücü ile diğer oyunculara baskı ve yıldırma çabasında olan tüm oyuncuların klanların avantajaları böyle düzeltilir böylece oyunu bırakanların sayısı azalır. kimse 50 kişilik klanların askeri olmak zorunda değil.