Mindfire Behemoth yaratıgı ve pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELİTAY_441 tarafından 2 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mindfire Behemoth yatığını 1 hafta önce pete kestiriyordum amac şu an pet kesmiyor yaratıktan uzaklasınca peşimden geliyor neden

2. petteki güncellemeden sonra oldu bu olay

3. NoName45_

NoName45_ User

Merkez ekip uzun süredir bu olayı bug olarak kabul etmiyordu, taktik diyorlardı ama son gelen güncelleme ile birlikte artık peti o şekilde kullanmak bug sayılmaya başlandı. O yüzden denemenizi tavsiye etmiyorum

4. ereylan70

ereylan70 User

yeni başlayan birçok oyuncuya haksızlık yapıldı çünkü daha önce pet hatası diye söledikleri kacınma protokolu sayesınde biçok hesap fulendi ama şimdi gel gör ki mindfire nin yanına yaklaşamıyosunuz haksızlık var adil değil birşeyler yapılmalı oyuncular düşünülmeli

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Yaptığınız durum bir bugudur. Merkez ekibe geri bildirimler sonucunda bu sorun ortadan kaldırılmıştır, bu gibi şeyleri lütfen kullanmak yerine Support ekibimize belirtirseniz daha uygun olacaktır.

İyi Forumlar.

6. önceden bug değil denmişti o yüzden sordum

7. NoFlexZone

NoFlexZone User

Mindfire Behemoth

Bahsi geçen bu yaratığı P.E.T ile beraberinde kullanılan Kaçınma Protokolü ile rahatlıkla hasar almadan kesilebiliyordu. Kaçınma Protokolü nedir önce ona bakalım.

Kaçınma Manevrası Protokolü P.E.T. ' inizin hareket kabiliyetini arttırarak , P.E.T. ' inizin hareketlerinin tahmin edilmesini zorlaştırır ve bu sayede rakiplerinizin isabet almaları zorlaşır.​
    Kaçınma Manevrası , sadece P.E.T. ' inizin hareket kabiliyetini geliştirerek , düşmanın isabet alma ihtimalini düşürür , Geminize herhangi bir etkisi yoktur.​
    Düşmanın P.E.T. ' inizi İsabet alma ihtimalinin azalması , yerleştirdiğiniz Kaçınma Manevrası Protokolü sayısına ve Kaçınma Manevrası Protokollerinin seviyesinin sağladığı etkiye bağlı olarak artar.​

Kullanım amacı dışında kullanılan bu protokol, yapılan en son güncelleme ile düzeltildiğini düşünüyorum. Tıpkı Kamikaze Modülünün ilk çıktığı zamanlarda sürekli kullanarak Cubikon'da Uridyum kasma taktiği gibi. Halbuki Kamikaze Modülü, sıcak çatışma sırasında rakibinize son anda güçlü bir darbe vurarak çatışmanın kaderini değiştirmeye yönelik eylem olması amaçlanmıştı. Bu sorunu düzeltmek için P.E.T Kamikaze modülüne soğutma süresi eklenmişti.

Bahsettiğiniz bu durum hata değil, amacı dışında kullanılan bu modülü oyuna geri kazandırmaya yönelik yapılan bir çalışma olarak düşünüyorum. Kanaatimce yapılan bu düzenleme haklıdır.

Son düzenlenen: 4 Ekim 2020
    _-Thanatos-_ ve .NARSİL. bunu beğendi.
  8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtilen durum bug değil, oyun hatasıdır. Güncelleme ile birlikte bu hata düzeltilmiştir. Bu sebepten ötürü Tecrübe ve Şeref Puanlarının silinmesi durumu mümkün değildir.
    Belirtilen durumlarda yaşanan sorunları detaylı bir şekilde yeni bir konu başlığı altında anlatmanız halinde yardımcı olabiliriz/sorunu raporlara ekleyebiliriz.

İyi Forumlar.