Mindfire Behemoth

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-__ARMAGEDDON__-* tarafından 8 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu yaratığa sıkmanın yolu yok mu ya? Bakın kesmek demiyorum, sıkmak. Nasıl yapıcaz görevleri? Diyelim ki bir mucize oldu ve klanlar-gruplar saldı bu yaratığı ve kesme fırsatı doğdu bize. Patlamadan tek kesmek mümkün mü? Tavsiye verecek var mı?

2. Legend05

Legend05 User

8 kişi ile kesebilirsin dostum 30 saniyede herkes abl sıkarsan

3. Geçen hafta içi sabah 06:30 civarı nasıl olduysa boştu yaratık. Bir ben birde benim ayarda bi gemiyle 6-7 kere patladıktan sonra kesebildik. Full pro %20 hasar desteği vs. mevcuttu. Önceden etrafında attend vs olurdu şimdi onlara ek olarak yeni çıkan npclerde etrafını istila ediyor zaten minde yaklaşana kadar haşat oluyorsun. Grupla gelenler önce etrafını temizliyor sonra minde sıkıyor. Bizim öyle bir gücümüzde zamanımızda yoktu.

4. Haklısın ama sorun adam bulmakta. Ne klanım var ne arkadaşım. Tek oynuyorum. Chatten adam bulmak da zor.

Tek kişi olunca mecbur öyle yapıyorsun. Ama hiç denk gelmiyor bana. Tek kişi olunca da çok zor oluyor. 3-4 kişi bulmak lazım.

5. NoName45_

NoName45_ User

Ben bugün sadece 250m hasar çıkartabildim uğraşa uğraşa :D ne kadar uğraştın diye sorarsan da herhalde yaklaşık 30-35 kere patlamışımdır.. hem yaratığa hem de yamyam klana :)

Bugün daha çok kapı dönecektim aslında ama sonradan aklıma "sıralama oyuncuları da kapı dönüyordur herhalde" düşüncesi geldi ve bende BL haritasına gidip uğraşmıştım o şekilde, en azından diğer günlere nazaran daha boştu :D 3 saniyede ölmüyordu yaratık :p

*-__ARMAGEDDON__-* bunu beğendi.
  6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mindfire Behemont NPC'sini Grup halinde kesmek dışında ne yazık ki bir şey yapamazsınız. Ödül içeriği de değerli olduğundan dolayı diğer oyuncular tarafından pek rahat bırakılan NPC olduğu da söylenemez.

İyi Forumlar.