Mindfire Görevlerine Yardım

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve BURSA[TR]16 tarafından 19 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu etkinlik görevleri için mindfire görevleri var yardımsever klanlar varmı yardım edebilcek kısmen fulüm ama tek kesilmiyor malumunuz eziveriyorlar ilgilenen arkadaşlara duyurulur..
    tr6 dayım ilgilenen arkadaşlara nick verebilirim tanıyosunuzdur muhtemelen :)

2. sabah 9 dan öglen 12 ye kadar bomboş harita klansızlar donuyor gir sende dön

akşamları dönmeyi unutt

bide pazar sabahları boş olur

3. Dostum boş oluyor diyosun adam yokken tek olcak iş değil :) Organize olmak lazım

4. Ben tek başıma yaptım o görevleri. 3 gün arkadaşın dediği gibi sabahları girdim (bu arada tr3 ün dolması 12 yi bulmuyor 9 gibi çöküyorlar yaratığa yamyamlar :) ) Orcusla giriyorum gidip yetenek açıp baya bir hasar veriyorum, soğumayı beklemeden çıkış alıp solaceye geçiyorum 2-3 kez solace ile döndükten sonra tekrar orcus... böyle böyle kestim 1200 beyin yaptım görevle birlikte.

5. orcus solace gibi iş yapıyor mu

6. orcus modülleri varsa epey iş yapıyor.güç konfisine hermes takarsan birde çift destek alırsan soğuma 3.5 dk gibi bir zamana düşüyor.buda epey iyi bir zaman.o sırada bir de enerji transferin varsa soğuma geçene kadar bununla minde hasar vermye devam edebilirsin.

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz tarafımca daha uygun bir bölüme taşınmıştır. Umarım en kısa sürede yardımcı olacak oyuncu arkadaşlar bulursunuz.

İyi Forumlar.