mindfire ve invoke

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OnuN.Adi.£bRu tarafından 28 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

hasar gösterilsin mi ?

1. evet

76,5%
  2. hayır

23,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mindfire ve invoke için sol veya sağ kısımda şeffaf bir kare içinde en çok hasar veren kişilerin isimleri gözüksün ve her salise güncel olarak yenilensin eklendikçe üstüne eklensin verilen hasar gösterilsin mindfire için ilk 10 kişi invoke için ilk 7 kişi gösterilsin ki dışarda kalan kişi kim olduğunu öğrenir ve ona göre x2 den x3 e geçer yada x4 e geçer örneklersek

MİNDFİRE İÇİN
    1- NİCK - 12300680
    2- NİCK - 11390750
    3- NİCK - 9870670
    4- NİCK - 8760567
    5- NİCK - 8560436
    6- NİCK - 5250657
    7- NİCK - 4870654
    8- NİCK - 3260790
    9- NİCK - 1250459
    10- NİCK - 750970

aynısı invoke içinde geçerli olup 7 kişi gösterilsin ve çöp düşme sınırı içinde olanların ismi yeşil dışarda kalanların beyaz olarak gözüksün yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhabalar,

Kurallar gereği anketinizi oylar genele açık ve oy kullanımı olmasa dahi oyların gösterilmesi şeklinde yapınız. Bu seferlik düzeltiyorum, tekrarına dikkat ederseniz sevinirim.

İyi forumlar dilerim.

3. hardrada

hardrada User

güzel olur

4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Yan hesaplar ile bir konuyu desteklemek etiklik ve şeffaflık sebebiyle açıkça yasaktır, bu nedenle konunuz kilitlenmiş ve arşive taşınmıştır. Bu davranışınızı lütfen devam ettirmeyiniz.

İyi forumlar diliyorum...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.