Mindfire yaratığını pete kestirtmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve enesboz17 tarafından 16 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. enesboz17

enesboz17 User

Evet bildiğimiz üzere Mindfire Behemoth şu anda bl haritalarında bulunan en değerli yaratık gerek çöp içeriği olsun gerek verdiği tp,şp miktarları olsun.Şimdi asıl konu şu Mindfire etrafına kamufle açan bir enerji tarzında bir şeyler yayıyor ve ben ne zaman yanına kamufle ile gitsem kamuflem bozuluyor kafama mayın atıp 3-5 kere de hasar attımı patlıyorum fakat millet kamufleeye alıp petine A-bl lazeri attırarak kestiriyor bu nasıl oluyor benim kamuflem açılırken onların ki nasıl açılmıyor bunu anlatabilecek birileri varmıdır acaba ? Nasıl kamuflede iken pete kestirtebilirim.(Bu sanırsam bug oluyo)(Olmayadabilir)

2. O dediğin kamufleyle Pete kestirme olayı invokede var. Mindfirede yok. Bug yada oyun hatasına girmiyor.

3. konfinin birine kamuflaj cpu koyuyon birine koymuyon cpu olmayan konfiyle yaratigi isaretliyon ama dikkat edecen oyle dibine kadar gitme yoksa patlarsin kurtulmasi zor sonrasinda yaratiktan belli bi mesafe uzaklas ikinci konfiye gec tabi kamulu bi sekilde hepsi bu kadar

4. enesboz17

enesboz17 User

Mindfireyide yapıyorlar öyle ya gördüm yani :D
    Ben saldırı menzilinden cıkınca pette vurmuyor ama bi deniyeyim dediğin şekilde sağol <3

5. 1Zackho

1Zackho User

iyi günler bugün bl haritalarında mindfireyi sadece petlerin kestiğini gördüm bu nasıl mümkün olabiliyor adamlar ta haritanın köşesinde ama petleri mindfireyi kesiyor bu oyun hatası değilmidir.

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konunuz aynı içerikli daha önce açılmış olan konu ile birleştirilmiştir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2019
  7. evet başlıkta olduğu gibi petin vuruş mesafesi nasıl artar
    bazılarında görüyorum adam ta nerde peti nerde ınvokeye veya mındfree ya sıkıyor bizim petler neden bu kadar uzak mesafede sıkmıyor

8. Yanıltma manevrası gibi bi protekol olacaktı sanırım onu takarak yapıyorlar

9. FIRTINA

FIRTINA User

Selamlar herkese. Yenice farketiğim bir olayı anlatmak istiyorum bu nasıl oluyor?
    Adamın gemisi portta bekliyor , peti ise epeyce menzilden uzak bir şekilde invoke veya mindfire kesiyor. Bunu bana açıklar mısınuz? Petin gemi menzilinden uzaklaşınca gemiye yanaşması gerek ama gemi ne kadar uzağa giderse gitsin pet yaratığa sıkmaya devam ediyor.

10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Açmış olduğunuz konularınız daha önce açılmış aynı içerikli konu ile birleştirilmiştir.
    Buradan konuyla ilgili daha önce mesaj atmış üyelerin mesajlarını inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

11. 6.2 Kullanıcı oyun dünyalarında çok sayıda başka kullanıcılarla birlikte oynadığının ve iletişim halinde olduğunun farkındadır. Huzur içinde oynama olanağını sağlamak için kurallara uyulması gerekmektedir. Kullanıcı katılmak suretiyle oyun kurallarını ve hizmete katılım koşullarını bağlayıcı olarak kabul etmiş sayılır.

6.3 Kullanıcı bundan başka, oyunların ve hizmetlerin sunumunu ve huzurlu oyun ortamını bozacak her türlü davranıştan uzak duracağını da taahhüt eder.

1.2.8 Sunucuya aşırı yük binmesine neden olan programların kullanılması kesinlikle yasaktır. Aynı şekilde oyunun normal oynanışını etkileyecek yazılımlar, bilhassa da oyunları veya tek tek oyun fonksiyonlarını sistemli veya otomatik olarak kontrol etmeye (Botlar, Makrolar vb.), oyunların, oyun elemanlarının ya da Hizmetler dâhilinde ayarlanmış olan içeriklerin reprodüksiyonu veya değiştirilmesine yarayan yazılımların kullanılması yasaktır.

1.2.9 Genel hataları veya programlamada bulunan hataları çıkar amaçlı kullanmak yasaktır. Fark edilen hatalar veya yanlışlıklar hemen Destek iletişim formu kullanılarak haber edilmelidir.

1.2.9 numaralı maddeye göre;

Gemi kamufleyken pet ile yaratık kestirmek bug sayılmalıdır. Çünkü Lazer veya roket saldırısı yapıldığında normal şartlarda kamuflaj kalkmaktadır. Oyundaki bu açıktan faydalanarak kamuflaj kaldırmadan yaratık kesip haksız kazanç sağlamak yasak olmalıdır. Gerekli işlemler yapılsın

12. FIRTINA

FIRTINA User

bug değil yöneticiler açıklama yaptı. ha pet ile kesmişsin ha pete kestirmişsin.

13. Kamufle bir şekilde hasar almadan kesmek mi oyun açığı değil ?

14. FIRTINA

FIRTINA User

değil kardeşim üsste o kadar yazmış yönetici. neyin ısrarındasın anlayamıyorum.

15. Bu oyunun adı darkorbit olduğu için oyunun yöneticileri bile neyin ne olduğunu bilmiyor...

16. konu başka yere vardı adam köşede peti minfire kesiyor arada baya mesafe var bu nasıl oluyor hangi protokol ile oluyor bu hepsini denedim bi türlü gitmiyor mındfire dan azcık uzaklaşınca pet ateşi kesiyor ama adam tee ötede peti ateş ediyor

peki bu madem bug değil o zaman adamalrın nasıl yaptığını ve petin bu kadar uzak menzile nasıl ulaşacağını anlatırmısınız rica etsem bunu sadece birkaç kişi dseğil herkes yapsın o zaman

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Temmuz 2019
    *LİON*[TET] bunu beğendi.
  17. FIRTINA

FIRTINA User

Nasıl yapıldıgını bilsem burda konu açıp sormazdım. Gereksiz öfkenizi bir türlü anlayamadım.Konuya açıklık getirmek için buradayım.

18. Ben biliyorum ama söylemiycem :D arayın bulun işiniz ne

19. FIRTINA

FIRTINA User

Ha ha ha kibir ve hovardalık bitirirmiş insanı.

20. yapılan da sizin yaptığınız da oyun hatasından ya da açığından yararlanmaya çalışmaktır, bu yüzden tüm bu yazılarda özellikle oyun açığını almak isteyenleri supporta tek tek görseller ile şikayet ediyorum haberiniz olsun. Supporta bu konu ile ilgili detaylı bir yazı da hazırladım ve gönderdim, oyun açığı ya da farklı şekilde adlandırılabilir fakat burada amacı pastadan pay kapmak olanların da giş kurallarına göre hesaplarına işlem yapılmasını talep edeceğim.

bunu en iyi herkes seprom bugu yaparken nasıl yapıldığını sorup yapanlar bilir, hesabı kapatılanlar gibi olmak istiyorsanız yararlanma çabanıza devam edin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.