Mini Harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Komser_Korkut tarafından 24 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mini haritada 1-4 de takılıyorum ben genelde yada ister istemez pvp atlarken görüyorum ya şu portalı bi hizaya sokun valla simetri hastalığı var bende ben bu portalı boyle kenara kaymış görünce bi acayip hissediyorum kafamda takılıyo rüyama bile girdi ya bakmadanda duramıyorum boyle bi huyum var illa düzelecek fena taktım kafaya nolur düzeltin ya :(

2. KARANLIK

KARANLIK User

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorun gerekli yerlere iletildi daha fazla forumdan yapabileceğimiz bir durum bulunmamakta.Gerçekten bu bir sorunsa müdahele edilir.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
  4. :D

Oyun başladığından beri o portal orda öyle duruyor düzeleceğini zsnnetmiyorum :p

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevaplar verilmiş sanırım bende aynı fikirdeyim oyunun ilk yıllarından beri o portal o izada diye biliyorum ama yanılıyor yada dikkatte etmemiş olabilir sorun iletilecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.