Mini Haritada Bölgelerin Gözükmemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NeMutluTürkümDiyene tarafından 19 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikler Selamün Aleyküm;
    Arkdaşlar Dark Orbit'te 5-3 bölgesinde ki paladium bölgesi mini haritamda gözükmüyor.Ayarlar bölümünden tüm herşeyi denedim ama yine o paladiu bölgesi 5-3'de eskisi gibi sınırları gözükmüyor ne yapmalıyım diğer bölgeler net ?

2. Ayarlar bölümünden ekran yüksek modun da ise yapabilecek başka bir şey yok.

3. Merhaba ,

Ayarlar kısmını açtığınızda Ekran bölümünde aşağıdaki seçeneklerden Bölgeler kısmını Düşük olarak seçip kaydedin.

İyi forumlar.

4. Yaptım modum ama yine aynı

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Ayarlar kısmını açtığınızda Ekran bölümünde aşağıdaki seçeneklerden Bölgeler kısmını Düşük olarak seçip kaydedin. etkinleştiriniz ve sayfayı yenileyiniz olmasa farklı tarayıcıdan deneyınız

Keyifli forumlar

6. Maalesef odum yine aynı

7. Merhaba ,

Farklı tarayıcılar ile deneyiniz. Belki kullandığınız tarayıcıdan kaynaklı bir sıkıntı olabilir.

İyi forumlar.

8. değiştirdiler orayı kardeş mini haritada :)

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu bir sorun değil düzenleme.Aynı durum bendede mevcut yani hatalı bir durum yok.

İyi forumlar

10. oo çok teşekkür ederim modum çok saolun kolay gelsin :p

11. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.