mini haritaya saat gelsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JΛCĶ_§PΛЯЯØ√¯¯¯ tarafından 19 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tam ekran oynadigimizdan saate hic bakmiyoruz ve alisveriste vakiti kaciriyoruz o yuzden mini haritanin sag ust kösesine kucuk bi saat gelsin =)

2. Olabilir, mesela ben ihaleye gireceğim zaman saati kuruyorum ama bu da güzel fikir, +1. Böylece daha kârlı çıkarız. Ama anket açmalıydın.

3. **CoLa**

**CoLa** User

Olabilir neden olmasin. Hatta cok iyi olur.

4. Anket koysaydın keşke. Oyum olumlu

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba ;

Olabilir anket de olsaydı güzel olurdu diye düşünüyorum.

Keyifli Forumlar.

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

Güzel Bir konu +1

7. tam ekranı kapatıp ara ara küçük ekrana bakın yada telinizden zaman tutun alarmı çalsın saçma bi olay 2 tıkla saate bak yani :=

8. full gemisi olupta konuşanları takma
    +1 herkesin işine yarar bence

9. Eyuplu3

Eyuplu3 User

mini haritada grup üyeleride görünmeli ayrıca grup üyesine saldıran birisi varsa o da görürmeli

10. Bak bu güzel fikirmiş işte. Gerçi iki dakika ESC basıp saate bakıyorum ihale bitimi yaklaşınca oyunu kapıyorum herkesin kendi çözümü var ama neyse yine de etkili bir öneri.

11. titans___

titans___ User

saat gelmez herkez kaç olmuş der çıkar derler de çıkmaz kimse bence

12. Sadece tam ekranda aktif olursa neden olmasın :). İlaveten ayarlardan saati göster seçeneği de olmalı. Şimdi daha iyi :)

___________CAN bunu beğendi.
  13. Neden olmasın ki :)

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Olabilir yararı çok zararı olmayan bir fikir :)

İyi forumlar

15. Tam ekran oynadığımız için bende arada kaçırıyorum o yüzden bence de güzel bir fikir.

16. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.