mini haritaya tıklanmıyo!!!!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *TURKcrazy*pvp tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adamlar ne kullanıyosa bulun ve ne gerekiyosa yapın artık mini haritaya tıkladım sanarken hiçbişey olmamış oldugum yerde kaldım ve patladım artık düşünmeye başlıyorum bunca zamandır ban almamaları tesadüf olamaz birilerine torpil mi geçiliyo yoksa sizde diyceksiziniz olmaz öyle şey diye ama ortada bişey var

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Hemen acıklıyim büyük ihtimalle pvpde olmuştur tam sen atlaken biri sıkmıştır atlıyamamışsındır öyle oldugunda boyutuyla oynadıktan sonra tekrar tıklıya bilirsin

3. pvp de kaçmaya çalışırsan ve tam atlyacak iken sana sıkarlarsa mini harita buga giriyor tıklanmıyor

Jameika-TR bunu beğendi.
  4. arkadaşın dediği gibi tıklanmıyor kitlenip kalıyo porttan çok uzaktım atlamamla alakası yok yani

5. Merhaba ,

Daha önceden benzer bildirimler aldık ve gerekli yere ilettik. Fakat ilettiğimiz sorun v.b. şeylerin ne zaman düzeltileceğini bilemiyoruz.

İyi forumlar.

6. Jameika-TR

Jameika-TR User

Dedigim gibi kücült büyült düzelir

7. yapacak bisey yok bekliycez o zaman düzelmesini kilitleyebilirsiniz modum

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorun bir kez daha iletilmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.