MİNİ MAP RADAR EKRANI ÖNERİSİ

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by karabela57[C¤], Aug 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Yeni Radar Ekranı ?

1. Olmalı

13 vote(s)
    100.0%
  2. Olmamalı

0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba,

düşman bulucuyu çalıştırdığımızda ped protokolündeki sayıya göre bir menzile sahibiz,

peki menzilimiz ne kadar ? nasıl anlayacağız, resim de göründüğü gibi nasıl olabilir onu izah etmeye çalışacağım.

1- mini mapte gemimiz bu yeşil alanın tam ortasında olacak,
    2- düşman bulucumuzun sayısına göre daire genişleyecek ya da daralacak,
    3- haritada gezerken, kapsama alanının nereye kadar ulaşığını görebileceğiz.
    4- bu sayede haritaların her köşesine gitmeden menzilimiz kadar yaklaşacağız ve hiç bir yaratığı atlamayacağız
    5- biliyorsunuz haritada düşman bulucuyla geziyorsunuz ancak ne kadar menziliniz var tahmin ederek arıyoruz, düşünsenize belki bir gemi boyu kadar ilerlediğinizde menzilinize girecek yaratığı farketmeyip geri dönüyoruz, menzilimiz belli olsa sınırına kadar ilerleyeceğiz tahmin yürütmeye gerek kalmayacak
    6- zamandan tasarruf sağlayacağız.
    7- yaratıklar ekranda kırmızı noktalar olarak belirebilir ya da daha farklı tasarımlar buradan yola çıkılarak geliştirebilir.
    8- bence görev yaparken eğlenceli olabilir diye düşünüyorum.

iyi oyunlar, TR5 *_APACHE_*[BiP™]

2. Bence olmalı :) +1 minimap yanına koyulabilir :)

3. Merhabalar,

emekleriniz ve paylaşım için teşekkürler,oylama koymayı düşünmediniz mi? bakalım yorumlar nasıl gelecek

İyi forumlar

-Keskin- likes this.
  4. hiç aklıma gelmedi, eğer ki yapmayı isteseler oya gerek kalmaz diye düşünüyorum :)

5. WolfWar

WolfWar User

Güzel değişik bir fikir +1

6. pytan

pytan User

dostum eğer süper sekilde istenilirse gercekleştirirler, oylamayı mutlaka koy sadece tik atıp cıkıcak cogu kişi :)
    +1

7. bencede olabilir oylar nereye :) +1

8. DraydiBoy

DraydiBoy User

Kesinlikle olmalı
    Oyum Olumlu +1

9. kursat_822

kursat_822 User

bence cok yaratıcı bı fıkır modu kapatana kadar harıta acık durabılır mesela

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Benim oyumda olumlu güzel fikir :)

İyi forumlar

11. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Benim de oyum olumlu oyunda faydalı olacağını sanıyorum.

İyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.