Destek Miras rütbeleri hakkında ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ tarafından 27 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir arkadaşın videosunda gördüm birleşen serverlerde bazı rütbeleri mor başlık şeklinde verilmiş.

Örn.

Miras Albay
    Miras Kurmay Albay
    Miras Tümgeneral
    Miras General

şimdi gelelim sorularıma

1 - Bu başlıklar sadece birleşen sunucularda Albay ve general arası rütbeleremi veriliyor ?
    2 - Bu başlıklardan başka mesela patlayınca seni imha eden oyuncuya giden başlıklarada oluyor mu ? Örn. Miras Master Of The Orbit şeklinde.
    3 - Global avrupa ( GE1 ) serveri birleştirilecek serverler listesinde varmı ?
    4 - Birleşen sunucularda rütbe ve sıralama nasıl şekilleniyor ?

Modlarımız ve Artemis. , -ThyPhon- , BP_KUZEY , GÖÇEBE , JUPlTER adminlerimiz lütfen acilen beni aydınlatırsanız sevinirim :) herkese iyi forumlar :)

Bu arada Seth ve Pars admin nerelerde :( hiç sesleri çıkmıyor :(

Son düzenlenen: 27 Ağustos 2018
    JUPlTER ve ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  2. CSOYLU

CSOYLU User

Bende merak ediyorum. TR4 te bu rütbede birkaç kişi gördüm.

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Miras başlıkları birlesmeden önce oyuncunun rütbesinin hangisi olduğunu yazar.

Patlatınca geçen başlıklarda değişim yoktur.

Birleşecek olan serverlerin duyurusu buradan yapılır takip ediniz.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  4. Seth ve Pars Admin yanlış değilsem 2017'de firmadan ayrıldılar, Global Avrupa 1 serveri de en kalabalık server olduğu için birleştireceklerini sanmıyorum hocam:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.