Miras unvanlari hakkinda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YSF tarafından 5 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YSF

YSF User

Merhaba. Global Avrupa 1 serverinde oynuyorum. Birlesme olmadigi icin rutbe sistemi ayni kalmisti. Yeni rutbe sistemiyle albay olursam o unvani alabilirmiyim?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Miras ünvanı yeni rütbe sistemine geçilmeden önce albay, kurbay albay, tümgeneral ve general rütbesine sahip kişilere verilemktedir. Siz daha sonradan kazanamazsınız.

İyi forumlar.

3. Server birleşmeden önce eğer albay olursanız evet birleşmeden sonra miras albay olursunuz.

4. ben 2011 degeneral tüm general dim ve uzun süre ara verdikten sonra 2018 de kurmay albay ve albay oldum ve halen albayım ancak albay dışında diger rütbelerim verilmedi

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizin geminizin o anki (sunucu birleşimindeki rütbe mi, dünkü rütbe mi kastediliyor bilemiyorum) rütbesi ne ise o ünvanı alırsınız. Birden fazla ünvan kazanılamaz.

İyi forumlar.

6. ozaman anlık rütbe olarak sistem algılıyor tarafımdan supporta attıgım videolarda ve resimlerde mevcut rütbelerim kontrol edilirse görülür

7. Sunucu birleşiminde o an rütben ne ise o verilir, daha önceden hangi rütbede olduğunun bir önemi yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.