Mısır Şekerlerinin Şerefe Dönüşmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MintoKatil tarafından 2 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MintoKatil

MintoKatil User

Merhabalar arkadaşlar , ben bir durumdan şikayetciyim. Ben 1-8 haritasında o kadar bota rağmen her gün elimle oynarak gerek yavaşlatma mayını atarak gerekse x4 rsb atarak önlerine geçerek bayağı candy corn ve altın mısır şekeri düşürdüm. Forumda da belirtildiği üzere
    Mısır Şekerler tariflerde kullanılabilirler. Tüm Şeker ve Altın Mısır Şeker stokları, etkinlik bittikten 48 saat sonra kaldırılacak ve Şeref olarak değiştirilecek:
    • 1 Altın Mısır Şeker = 20.000 Şeref
    • 1 Mısır Şeker = 1 Şeref
    herhangi bir sınırlandırma yok tüm şekerler şeref puanına dönüşecek yazıyor. Benim 4.4 milyona yakın mısır şekerim sadece 100.000 şeref puanına dönüşmüş. Nerede bizim geriye kalan 4.3 milyon şeref? Ben bu şeref puanını düşünerek etkinliğin bir gününü bile kaçırmadım. Lütfen adminim, modum yardımcı olunuz

NoName45_ bunu beğendi.
  2. NoName45_

NoName45_ User

Benimde 900k mısır şekerim ve 12 tane altın mısır şekerim vardı fakat seyir defterine girip baktığımda bunların hepsi sadece 240k şeref puanına dönüştürüldü yazıyor. Bence bir el atılmalı.

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Belirttiğiniz sorun hakkında gerekli araştırmayı yapıp geri dönüş sağlayacağım. Geri bildiriminiz için teşekkürler.

İyi forumlar.

NoName45_ bunu beğendi.
  4. Konuyu açan arkadaşımız haklı. Oyun hatası oluşmuş. 2-3 milyona yakın normal şekerim vardı. Ama seyir defterinde sadece 1 tane altın şekeri şerefe dönüştürmüş. Normal şekerler dönüştürülmemiş.

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Gerekli düzenleme işlemleri için merkez ekibe mesajlar iletilmiş en kısa sürede düzeleceğini düşünüyoruz.

İyi Forumlar.

.Hypnos. bunu beğendi.
  6. Merhaba,

Ben de bu konuda hata olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 2milyon şeker vardı. 60 bin şeref eklenmiş. Supporta konuyla ilgili ticket açtım. Tekrar hesaplamalarını rica ettim.

Hata olduğunu kabul edip, merkeze ileteceğiz demek yerine otomatik mesaj atıp ticketi kapatıyorlar malesef.

7. MintoKatil

MintoKatil User

konu ile hala ilgilenilmediğini bildirmek isterim 4.4 milyon şerefim gelmedi sadece 5 altın şekerim 100 bin şeref olmuş lütfen bu puanlar önemli bizim için

8. Konu güncel tutmaya çalışıyorum. Şekerlerimiz hala şerefe dönüşmedi. Altın şekerlerde sıkıntı yok ama normal şekerler dönüşmedi.

9. MintoKatil

MintoKatil User

Konuyu güncel tutmaya çalışıyorum modum. 4.4 milyon şeref demek en az 5 tane hades dönmek demek hem vaktim hem urimden olmak istemiyorum lütfen ilgileniniz

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Tekrardan rapor talebi oluşturulmuştur.

İyi Forumlar.