Destek Miss sorunu hakkında!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...CLAVATA... tarafından 15 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lütfen 2 dakkikanızı ayırarak okuyun....Çünkü sizlerde benim gibi bir oyuncusunuz..

Ya arkadaş bu miss sorunu gerçekten yetti artık madem yaratıklara 5 vuruşumuzdan 3 ü miss gidicek niye ozaman okadar uri yapıp arge yapıp ayarcıyı 5/5 ledik ? kalkan hatasını nasıl düzelttiniz bunu nasıl düzeltemiyorsunuz 1 haftadır anlamıyorum hayır bir açıklamada yapmıyorusnuz hataysa hata deyin eğer kalıcıysa kalıcı diyin planlarımızı ona göre yapalım şahsen kalıcıysa ben gerçekten direk oyunu bırakırım busefer böyle saçma şeymi var yahu ayrcıya 5 arge ver oyuna yeni başlamış bir yeni gemi gibi 5 vuruştan 3 ü miss gitsin çok saçma değilmi ???

ve dikkatte alınması gereken konu şuki benim burda bahsettim oyuncular değil npcler... buranın altını çiziyorum...

oyuna bir battleray yeniliği getirdiniz.

*kalkanlar gitti
    *darbe puanları gitti
    *miss vurmalar çoğaldı
    *güncellemeler bozuldu oyuna yeni girdiğimizde hızdan ve kalkanın güncellemelerinden yararlanabilmek için ya yeniden güncelleme yapıcaz yada konfi değiştirice...

görüyorsunuz bir yenilik getiriyorsunuz 100 tanede sorun getiriyorsunuz hayır bu teknik ekip napıyo bu teknik ekip lütfen onun cevabını verin bana

oyuna 1 milyardan fazl para yatırdım kesin bir açıklama bekliyorum eğer bu miss olayı kalıcıysa ben direk oyunu bırakmaya hazırım 5 vuruştan 3ü miss olaya bak !! ayarcı 5/5 olduğu halde böyle saçma şeymi var ??

lütfen bu konuyu artık gerekli yerlere iletin ve gerekli bir açıklama bekliyorum konuyu kitlemesseniz sevinirm tüm adminler görsün

Son düzenlenen: 15 Şubat 2015
    (_GENERAL_)57 bunu beğendi.
  2. Bu sorunlar sadece %1'i.Görev kotrol noktasına gittiğimizde ".........(isimli)" görevi başarıyla bitirdiniz diyor.Ama görev duruyor.Ema basıyoruz.İşe yaramıyor.Ben birden Saldırıya Korumalı bölgede(portta) saldırıya ugruyorum.Petimi açıyorum pet haritanın ortasında doguyor.Bunlar dediğim gibi sorunların %1'ini oluşturuyor.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak teknik kadro vs kişi veya kişiler bizlerle ilgili değildir.Almanya merkezli olarak çalışmaktadır bu kişiler.

Bizler sizin şikayetlerinizi gerekli yerlere iletiyoruz bizim üzerimize düşen bu.Gerisine bizlerin yapabileceği herhangibir durum yoktur.

Almanya merkezede kalkıp teknik kadronuzu değiştirinde bizler diyemeyiz.

Bu yüzden bizlerde sizlerle beraber beklemekteyiz.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.