MISS VURMA SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cöρcü_ĝεlδι_[тuηç] tarafından 28 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

MISS VURMA SORUNU HALA DEVAM EDİYOR MU?

1. EVET

oy sayısı 2
    50,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    25,0%
  3. BİLMİYORUM

oy sayısı 0
    0,0%
  4. ÇILDIRMAK ÜZEREYİM

oy sayısı 1
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MISS VURMA SORUNU HALA DEVAM EDİYOR.AYARCI 5'TE 5'TE SÖZDE %25 İSABET ORANINI ARTIRIYOR AMA NE HİKMETSE ESKİDEN OYUNCUYA BİLE MISS VURMAYAN LAZERLER YARATIĞA BİLE KAÇ AYDIR MISS VURUYOR.YİNE SÖZDE DÜZELTİLMİŞTİ. ADAM MI KANDIRIYONUZ SİZ GRAM DÜZELME OLMAMAMIŞ.SUPPORTA BAŞVURUN DEMEYİN BANA YAZDIKLARIMIZI CEVAPLAMAK DIŞINDA BİR İŞE YARADIKLARINI GÖRMEDİM. CANI SIKILANLARIN SOHBET ETTİĞİ BİR ORTAM GİBİ GELİYOR ARTIK BANA.O YÜZDEN BIRAKIN BOŞ KONUŞMAYIDA İCRAATLARINIZI GÖRELİM.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak forumda büyük harf kullanmak bağırmak manasına geldiğinden yasaktır. Ayrıca kullandığınız üslubunuza dikkat ediniz.
    Sorunuza gelincede Ayarcı argesini fullediniz diye hiç bir şekilde miss sıkmayacaksınız diye bir kural yoktur. Miss vurmamak için "Hedef yardım cpu" kullanabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.