miss

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tom_Cat tarafından 10 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tom_Cat

Tom_Cat User

30 argem var,ayarcı ful ama npc lere devamlı miss vuruyorum.boşuna mı arge yaptık yani.devamlı böyle mi olacak yoksa genel bir sorun mudur?
    ilave olarak 1-2 dk hareketsiz kalınca oyundan atıyor,anasayfayı takip edemiyoruz.

2. İlk olarak oyun herkesde aynı atıyor genel sorundur.

Miss konusuna gelince dün gece bende sorun yoktu bugün mü oldu bu sorun.

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

güncelleme ile beraber miss sorun oldu,yani 1-2 haftadır aynı eco kullanmayan biri olarak çok etki ediyor bu durum.

4. Biraz önce tallon kestim roketleri saymazsak mıss azdı roket kaliteli olmayınca mıss çok olabiliyor ama lazerde sıkıntı yok bende, eğer lazerin çok mıss yapıyorsa senden kaynaklanan bir sorun olabilir.

Klasik şeyleri denedinmi çerezleri temizlemek farklı tarayıcı denemek gibi.

Son düzenlenen: 10 Mart 2015
  5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Sorununuzla ilgili size yardımcı olabilmemiz açısından FPS nizin kaç olduğunu söyleyebilirmisiniz.?

İyi Forumlar.

6. Tom_Cat

Tom_Cat User

35-40 fps ortalaması ile oynuyorum.az önce oyundaydım,sorun yoktu.cevap için teşekkürler.konu kilitlenebilir.

7. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.