Mızrak diroit uçuş düzeni sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Prophecy, Jan 23, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Prophecy

Prophecy User

Ya anlatımda ya da hata dediğiniz şeyde hata var.
    Mızrak zaten 1 kere üretilmesi gereken bir düzen, diroit düzeni gemi gemi olan bir şey ya da stoklanması gereken bir şey değil. Umarım anlatımda hata vardır çünkü hata olmayan bir şeyi hatalı hale çevirmişsiniz yazıya göre.
    Bu arada *yalnız

2. Birisi mızrak uçuş düzenini birleştirden almış sonra hangardan satmış. Montajda bir daha üretememiş bunun hatasıydı o :)

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Dil bilgisi düzeltmeniz için teşekkür ederiz.
    İstemeden satılan mızrak diroit uçuş düzeni tekrar birleştirden elde edilemiyordu. Bu sorun düzeltildi.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederiz :)

İyi forumlar

4. Uçuş düzeninin satılabildiğini daha yeni öğrendim ve bir yaşıma daha girdim, onca gereksiz malzeme satılamazken uçuş düzenlerinin satılabilmesi ve bunun için uğraş verilmesi gerçekten takdire şayan birşey.

5. uzun zamandır bekledigim bir şeydi kredilik uçuş düzenlerini satarken bunuda satmıştım iyi oldu bu :)

Labirent likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.