Mobil İnternet ile oyun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __________N!ĞD£L! tarafından 12 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konu doğru yer de mi bilmiyorum yanlışsa düzeltin

Merhabalar yurtta kalıyorum mobil interneti açıp laptoptan oyuna girmeyi düşünüyorum. Sorum şu turkcellın aveanın sınrsız internet paketleri var 1 gbdan sonra akk olanlar felan bunların kotası dolunca hız 96 kbps ye düşecek bu hız ile oyuna bağlanabilir miyim( deneyen arkadaşlar yorum yapsın ) bu operatörlerden hangisinin hızı daha iyi ya da sınırsız paketler haricinde vınn olur daha uygun 10 gb felan paketler olur bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Bir de oyunda kalabalık bir haritada 1 saatte kaç mb harcar 500 600 demeyin o kadar yemez deneyen varsa yazarsa iyi olur

3.5 g yani h+ ile bağalnıyorum ve baz istasyonu 100 metre kadar yakında

2. sınırsız olanlar akk dolunca 96 kbps ye düşüyo oyuna bağlanıp oynayabılırsın ama oyun ayarlarını en düşükte olucak ben uzun süre oynadım bu şekilde vodem kullandım,ama o paketler günlük ,haftalık olduğu için pahalıya gelıyo...
    şu an yine vodem kullanıyorum 7 gb lık pakete abone oldum aylık 35 lira rahat yetıyo,sadece oyun oynarsan 2-3 gb yi geçmez

__________N!ĞD£L! bunu beğendi.
  3. ayarlar düşükte olabilir sorun yok 96 kbps ile oynar mı takılmadan bir de 7 gb ile günde kaç saat oynayabilıyorsun bende sadece oyun için alacam başka şey açmıcam

4. 96 kbps de cok donma oluyo ama oynanıyo kalabalık yerlerde sıkıntı yaşarsın cubi,space gibi,7 gb lık paket sadece oyuna rahat yeter bitiremezsin ben bitiremıyom son gününde müzik filan birsürü şey indiriyom,yani sadece oyun oynarsan günde 10 saat bile oynasan bitmez...

5. 10 saat oynayabilmek için ayarları en düşeğe mi almam lazım bir de saatte kaç mb yer oyun kalabalık bir yerde cubide mesela

6. kardeş sana diğeceğim tek şey bu oyunun acayip kota yediğidir hani bi günde sabah akşam oynarsan cok rahat 2gb yi doldururda aşarda bende yurtta kaldım biliyom sana tavsiyem tam emin olmak için teli pc ye bağla zati 0 dır ozaman kullanımı sonra 1 saat oyun oyna snra yine bak inan gözlerine inanamazsın yamyam bu oyun inernet canavarı dır :)) allhtan bende sınırsız normal ev neti varda giebiliyom yoksa iş zr :))) ele kalabalk falan hiç haldırış etmiyo boşuna umutlanma harita açıldığında interneti sömürmeye başlar

7. Aliens

Aliens User

Arkadaşımız çok haklı. Bir keresin de denedim. Map sayfasının açılımı sadece 500 MB yemişti. Yani mobil internetten girmeni hiç önermem. (sınırsız değil ise tabii ki)

8. arkadaşım 26 da 10 dakika cubide 7 mb kullandı dedi oyun ekranı vs her şey dahil bir de sadece oyun için geri her şeyi arka plandan dahi kapatarak laptop güncellemeleri kapatarak sadece oyun

9. Aliens

Aliens User

O zaman bilemeyeceğim. Bende aşırı internet tükenmişti. Dene öyleyse.

10. Sorun şu işte kota yeter gibi her türlü de sınrısız oynamak daha iyi o da 96 kbps işi bozuyor :D

11. 7 gb lık paketim var hergün oyundayım hafta içi akşamları 3-4 saat hafta sonu sabahtan akşama ful nerdeyse ayda 7 gb yi bitiremıyom şu an kullanıyorum halen bu çok kota yiyo diyen arkadaşlar neye göre konuşuyo anlamadım ayın 6 sında yenılendi bugün 12 si daha 750 mb kullanmışım sadece oyun değil herşeye rahat rahat girip cıkıyorum...

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Başlığın tamamını büyük yazmak yasaktır.Dikkat edelim lütfen.

Keyifli forumlar

13. Kardeşim pc güncellemelerini felan kapattın mı bir de 3 d felan ayarlar full de mi oynuyorsun bende senin gibi kullanayım ayarları hem pc ayarları hem oyun ayarları bende 7 gblık yapayım

14. pc güncellemesi kapalı oyun ayarlarıda düşükte 2d oynuyorum20-30 fps,senin pc iyiyse kendine gore ayarla belki daha hızlı olur benımki 8 senelık laptop...

15. pc de sorun yok kardeşim yeni de az mb harcaması için sordum en düşükte mi oynuyorsun 2 d

16. evet en düşük ayarlarda oynuyorum,oyun internet harcamıyo cok takılma oraya rahat ol

__________N!ĞD£L! bunu beğendi.
  17. tamam teşekkür ederim kardeşim ilgin için yukarda 500 yer deyince şaşırdım

başka fikri olan varsa yardımcı olursa seviniriz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.