mobıl odeme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve musa tarafından 23 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. musa

musa User

mrb pusat aldım mobıl odemeyle ama hangara gelmedı ?

2. Merhabalar;

Hangarınızda vengance gemisi bulunmaktaysa tasarım bölümünden pusatı seçebilirsiniz.Vengance geminiz yok ise bunu temin ettikten sonra pusat tasarımınızı kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Evet

İyi Forumlar

4. musa

musa User

sımdı ben 49 tl verdım gemı almak ıcın sımdıde tasarımsız kullanamıyor dıyorsun oylemı ?

oyun oyunda cıkmıs resmen adam dolandırıyorsunuz.. ben sımdı 250 urı vercem he haram olsun o para

5. Merhabalar;

Pusat gemisi zaten bir vega tasarımıdır siz ücret karşılığı aldığnız pusat tasarımını vengance gemisi olmadan zaten kullanamazsınız.Ayrıca vengance gemisini açık arttırmadan çok cüzi bir miktara temin edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. musa

musa User

nasıl vıple bıle 237.500 urı ıstıyor

7. Merhabalar;

Siz zaten mabil ödeme yöntemi ile pusat gemi tasarımını aldığınızı söylediniz.Tekrardan bu tasarımı almanıza gerek yok.Benim size dediğim anasayfanız da hangar bölümünde vengance geminiz varmı hangarda?

İyi forumlar.

8. musa

musa User

"vengance yok hangarda

9. Merhabalar;

Ek hangar alıp veya kullandığını hangara açık arttırmadan vengance gemisini credits ile temin edin,vengance gemisini aldıktan sonra pusat tasarımını kullanmaya başlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. musa

musa User

sımdı oldu tşk ederım yardım ıcın

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.