Mobil ödeme çok acil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 30 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba iyi geceler ben yabancı serverde oynuyorum az önce 9 tlye mobilden 15 k uridium aldım 3 günlük tp gelsin diye kodumu ve göndereceğim noyu eksiksiz ve hatasız yazdım onayladım fakat hala uridium ve tp gelmedi yalnışlık vardır diye 3.5 tlye başka aldım fakat oda onaylandı oda gelmedi ben ne yapabilirim gece 2 de tp bitcek lütfen yardımcı olun.

2. Merhaba ,

Yabancı server'da oynuyorsanız hangi ödeme yöntemleri gözüküyorsa onları kullanabilirsiniz. PayToGo seçeneği gözüküyorsa ve alım yaptığınızda gelmediyse gecikmeli gelebilir. Ayrıca sms'leri bir süre silmeyin. İşlem kodu v.b. şeyler varsa lazım olabilir.

Bir süre bekleyin eğer gelmezse durumu anlaşılır olarak support'a bildirin. Unutmadan hattınızla daha önceden mobil ödeme yapmadıysanız hattınız mobil ödemeler kapalı olabilir.

İyi forumlar.