mobil ödeme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KAMİKAZE tarafından 29 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

avea ile görüştüm,sorun yok diyor.bigpoint supporta sorun bildiriyorum,sorun yok diyor.peki bu sorunu kim çözecek,sayın adminler başka bir mercii varsa beni lütfen yönlendirirmisiniz.bir haftadır bu sorunu yaşıyorum.resimdeki şekilde kalıyor,bazen hata oluştu yazıyor,anlamadım gitti.[​IMG]

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bu sorunu Çözecek tek merci Support.

Sorun hakkında bizim forum ekibinin yapabilecek bir şeyi yok.

iyi forumlar.

3. Merhaba ,

İlave olarak alım işlemini başka tarayıcılarda denediniz mi ? Yandex ya da Maxthon gibi tarayıcılarla deneyebilirsiniz. Belki basit bir şey gibi gelebilir ama bazen gerçekten tarayıcıdan kaynaklı bir çok sorun yaşanabiliyor.

İyi forumlar.

4. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

denedim modum,zaten maxthon kullanıyorum,mozillada denedim olmadı.arkadaşlara soruyorum onlarda sıkıntı yok.normalde satın almaya basınca gelmesi gereken onay mesajı hiç gelmiyor.yani açıkçası bu sorunu nasıl çözeceğimden emin değilim.fakat sizin dediğiniz gibi diğer tarayıcıları da bir deniycem.sonucu buradan tekrar yazarım.

5. Merhaba ,

Tek seferde alım miktarını aşıyor olabilirsiniz ya da aylık alım limitiniz dolmuş olabilir. Diğer bir olasılık daha önceden alışveriş yapmadıysanız mobil ödemeler kapalı olabilir.

İyi forumlar.

6. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

yok,onların hepsini operatörle görüştük.limit aşımı yok,mobil ödeme açık ve düzenli olarak bu ödeme şeklini kullanarak alışveriş yapıyorum zaten.

7. Merhaba ,

Bir takım neden ya da nedenlerden dolayı hesabınız karalisteye alınmış olabilir. Support'a mesaj yollayıp karalistede olup olmadığınızı kontrol ettirebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

modum,bilmediğim için soruyorum.sizin dediğiniz gibi karalistede olsam,havale ile alışveriş yapabiliyormuyum.çünkü mobil ödeme başarısız olunca havale yöntemini kullandım ve sorun çıkmadı.

9. Merhaba ,

Ayrıntılarını bilemiyorum fakat genel bir sorun olsa herkes aynı sıkıntıyı yaşardı.

İyi forumlar.

10. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

supportun cevabı :
    bu da hata mesajı resmi,yandex browser ile[​IMG]

katılıyorum,son çare operatörümü değiştiricem eğer çözülmezse.

11. Merhaba ,

Kullandığınız operatör hangisiydi ?

İyi forumlar.

12. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

eski avea şimdi, türk telekom oldu.

13. Merhaba ,

Anladım fakat normalde bir sorun olmaması gerekiyor. Forum üzerinden de alternatif çözüm önerileri yeterli olamıyor maalesef.

İyi forumlar.

14. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

ilginiz için teşekkür ederim.konuyu kilitlemeniz uygundur.iyi çalışmalar.

15. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Biz Teşekkür ederiz.

İsteğiniz üzre konu kilitlenmiştir.

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.