mobil ödeme sorunu

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ..blade..53 tarafından 1 Ağustos 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 3 defa katlayıcı aldım ve hesabıma katlayıcı tanımlanmadı ödeme yöntemim mobil ödeme şeklindeydi . hesabıma katlayıcılarım eklenmesi gerekirken ödeme onaylandı mesajı alıyorum ve hesabıma katlayıcım tanımlanmıyor ödeme böllümü bugda kalıyor bu sorunu yeni bir script ile düzeltirmisiniz ve katlayıcılarım hesabıma eklenmeli

Son düzenlenen: 1 Ağustos 2023
  2. wiladew

wiladew User

npc bozgunu paketi aldım hasar güçlendirici npc hasarı vs vardı 3 adet hiçbiri yüklenmedi

3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

4. supporta 4 gün önce yazdım yazdıklarıma geri dönüş yapılmadı mobil ödeme dekont olarak paysel türksel hesabımdan ekran görüntüsü yolladım hala cevap yok ve hala satın aldığım 3 katlayıcı hesabıma eklenmedi ben bunları plutus için almıştım benim zararım aynı miktarda epine çevrilip veya indirim avantaj paketi ne çevrilip hesabıma tanımlanmalı bu durumda halen daha mağdur kaldım ne zaman support ticketime cevap vereceksiniz çıkmaz ayın son perşembesimi ? lütfen ilgilenin artık

Son düzenlenen: 6 Ağustos 2023
  5. Valla nerden nasıl alışveriş yapıyorsunuz bilmem ama kesinlikle epin.com.tr sitesine para kaptırmayın. Allahtan ben ufak kaptırdım. Dakikalar içerisinde vermesi gereken kodu 1 hafta geçmesine rağmen vermedi. Canlı yardımları dalga geçiyor. Bizim supporta durumu bildirdim epin ödeme seçeneğini kaldırsın veya bu site ile alışveriş yapılmaması için uyarı versin diye ama onlarda umursamadı.

..blade..53 ve westerya bunu beğendi.